Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • syberia

    veterán

    válasz BalanceR #113260 üzenetére

    A meta-analízisünkben a metamizol biztonságosságát placebóval és más fájdalomcsillapítókkal összehasonlító randomizált, kontrollált vizsgálatokban a metamizol és a placebo, paracetamol, aszpirin vagy NSAID-ok között nem volt különbség a nemkívánatos események tekintetében, és az opioidokhoz képest kevesebb volt a nemkívánatos esemény. Ez a 79 vizsgálat, amelyekben közel 4000 beteg vett részt, és amelyekben a metamizol rövid távú, két hétnél rövidebb ideig tartó alkalmazása során kevés súlyos nemkívánatos eseményről számoltak be, és nem volt különbség a metamizol és az összehasonlító szerek között, valamint nem fordult elő agranulocitózis.

    Kórházi környezetben, például vesegörcs vagy műtét utáni fájdalom kezelésére történő rövid távú alkalmazás esetén a metamizol biztonságos választásnak tűnik más, széles körben használt fájdalomcsillapítókkal összehasonlítva.
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC4405027/

    Vissza a molnupinavirre, Bill is üdvözöl a korai terápiások megátalkodott táborában ;] Milyen érdekes, az 55 milliós követőtábora nem túl lelkes ekkora horderejű bejelentés hallatán csal 2220 lájk?!?! :O

    https://howbad.info/

Új hozzászólás Aktív témák