Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • syberia

    veterán

    válasz t72killer #112872 üzenetére

    Ez a rondaság hamarabb tönkrevág egy sor szervet, minthogy kiderülne, hogy egyáltalán covidos vagy

    A tünetmentesen átesetteknél nem ez a jellemző, sokszervi gyulladási folyamatok pedig elég feltűnők tudnak lenni.

    Marékszám blindre szedni valamit, hogy készen álljunk a 0day attack-ra meg azért húzós.

    Pusztán a D vitamin szintjére odafigyeléssel már sokat tehetünk az immunrendszerünk felkészültsége érdekében, főleg ha magasabb rizikócsoportba tartozunk. Ha pedig észlelünk jellegzetes tüneteket, akkor már az első napon megkezdett terápiával jelentősen le tudnánk csökkenteni a betegség súlyosbodásának kockázatát. Persze az lenne a legjobb, ha a háziorvos tudna gyorsan megfelelő kezelést biztosítani, de az előző hullámok alatt tapasztalható bénaságukból kiindulva erre nem lehet számítani most sem.

    A jelenlegi vakcinákkal szerintem az a legnagyobb gond, hogy nem biztosítanak sterilizáló immunitás, ami meggátolná az újrafertőződést. Utóbbival lehetne megcélozni a nyájimmunitást.
    Mutáns-specifikus vakcinát sem lehet bevetni, mert mire a kritikus nagyságú populáció immunizálása megtörténne, a vírus evolúciója a következő stációnál járna, lehetetlen utolérni "szivárgó" oltóanyagokkal. A vírus közben egyre hatékonyabban kerüli ki az 1.0-ás vakcina antitesteket, tehát felvetődik a kérdés: hová tart a jelenlegi védekezési stratégia, mi a végcél?
    Nyájimmunitásról egyre kevesebb szó esik, pedig tavaly még végcélként lebegett a világ vezetőinek szeme előtt.
    Az alaposan átgondolt (pandémia) stratégia hiánya az igazán ijesztő számomra, ahány ország annyiféle járványkoncepció.

    az íz és szaglásvesztés több elmélet szerint is amiatt van, mert a vírus idegsejteket vág tönkre - meglehetősen közel az agyhoz.

    Nem csak az orrnyálkahártya vírus belépési pont a központi idegrendszerbe, ha jól rémlik az emésztőrendszerből vezető idegpályák is...utána kéne olvassak.

    [ Szerkesztve ]

    https://howbad.info/

Új hozzászólás Aktív témák