Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz _Atesz #105134 üzenetére

    Hihetetlen , gondolkodsz bármeddig is mikor leírsz valamit ? De most komolyan kérdezem.

    150 milliárd ember ? 150 MILLIÁRD ? A föld teljes szárazföldi területe ~ 149 millió km^2. Ebben benne van a Himalájától kezdve minden hegy, benne van az összes gleccser , benne van minden vulkán, a föld összes sivataga , a Grand Canyon , az összes esőerdő, minden sziget és atoll , minden, ami nem víz. Minden. Ha ezt elosztod (de akkor nincs semmilyen termőföld, nincs gyárterület, nincs napelemfarm, nincs állattenyésztésre semmi hely, nincs szeméttelep, nincsenek raktárak, egyszóval semmi ami területigényes és emellett természetesen lesz aki 8.000 méteren lakik, lesz aki sivatagban és lesz aki egy esőerdő/vulkán közepén) , akkor kijön , hogy ez nagyjából 1.000 fő/ km^2. Ez egy random város (pl Érd ) népsűrűsége. Tehát ezt vetítsd ki a bolygóra , az egész bolygó egy város lenne.
    Ez real ? Ezt így átgondolod és tényleg , tényleg elhiszed hogy real ? Gondolkodj.

    2000-ben nagyjából 500.000.000-ra becsülték a lakosságnak azt a részét, akinek problémát jelent a napi ivóvíz bevitele (mert nem jut megfelelő mennyiségű vízhez). Ez az érték most , 2021-ben nagyjából 2,5-3 milliárd. Tehát most , a 8 milliárdos lakosság 30%-ának jelent problémát a napi vízmennyiség elfogyasztása. Iiiiiiiigen , 150 milliárd....

    Még egyszer : ha látsz egy számot, gondold át mielőtt leírod. Mert ez konkrétan nettó faszság, semmilyen , ismétlem semmilyen körülmények közt nem bírná el a föld a 150 milliárd embert, nem hogy a 150 , de még 15 milliárdot sem.

    "Szóval ez a 7-8 milliárd (ha ugye ez ügyben sem hazudnak)"

    No comment. :W

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák