- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Innen a che már nem fogja kiengedni a döntőt, sajnos
Poolba nagyon kellene egy jó csatár
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem tudom kit akarjak a döntőbe. Talán a poolnak szurkolok most, de azért félek tőlük.
Ez a Cahill - Terry védőpáros nem olyan félelmetes.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
cyberkind
félisten
Tényleg, Balo-val mi van?
-
-
Enzolord
addikt
Hajrá Atletiiiiii !!!!!
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
NyxNyxNyx
addikt
Emre csán-t így kell ejteni ahogy a kommentátor?
-
-
cyberkind
félisten
Ez a Sterling gyerek egész jól nyomta/nyomja.
Következő meccs mikor lesz?(#62412) br.rak
Pérez nem diktátor.(#62414) pohár
?[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #62408 üzenetére
Jogos.
Ezért kár volt felküldeni az A csapat nagy részét. Én örültem az x-nek a végén, simán kikaphattunk volna.
Nálam Courtois a MOTM.
Viszont hazai pályán meglesz ez szerintem.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
DeathAdder
veterán
válasz szami777 #62417 üzenetére
Viszont ott már szerintem tartalékos csapattal, szóval nem lesz olyan könnyű.. kellemesen csalódtam a Poolban, nagyon élveztem a meccset
Viszont még mindig nem tiszta számomra, hogy ez most X-re áll, vagy a chelseanél az előny az idegenben lőtt gól miatt (ugye nem minden kupasorozatban érvényes ez a szabály).
-
salival
aktív tag
Imádom.
Mourinho: "A draw was a fair result tonight."(#62417) xsanyi77 : Hazai pályán simán be fogja húzni ezt a Chelsea.
(#62415) cyberkind: Sterling nem hiába Európa legjobb fiatal játékosa.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
scincole
csendes tag
válasz DeathAdder #62418 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, de ha jól emlékszem a rendes játékidőben nem számít az idegenben lőtt gól, de a hosszabbítás után már igen.
-
KisTücsök
addikt
[link] Notts Country facebook bejegyzéseinél szereplő hsz-ek.
-
pohár
félisten
válasz cyberkind #62415 üzenetére
betenni ilyen nagy képen ezt a fonálférget... még linkben is erős lett volna
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #62418 üzenetére
Na akkor a hivatalos szabálykönyvből:
"13.5 In the Semi-Final ties, if the aggregate score is level at the end of the second game an extra half-hour shall be played. If the aggregate scores are still level at the end of extra time the tie shall be decided by goals scored away from home counting twice. If the teams remain equal after this procedure the tie shall be determined by the taking of kicks from the penalty mark in accordance with the Laws of Association Football."Tehát csak a hosszabbításban számítanak az idegenbe lőtt gólok.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
NyxNyxNyx
addikt
-
szami777
addikt
válasz NyxNyxNyx #62427 üzenetére
Nem hinném, úgy értik, hogy többet ér az otthon lőtt gólnál.
)0 perc után pont úgy működik mint a BL, Fa kupa, vagy királykupa.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
DeathAdder
veterán
válasz NyxNyxNyx #62427 üzenetére
Annyi h most 1-1, a következő meg mondjuk 0-0 lesz akkor hosszabbítás, de ha 120 perc után is 0-0 marad, akkor Chelsea továbbjutás.
Többgólos döntetlennél ugyanez a helyzet, csak vendég továbbjutással, bár kizártnak tartom, hogy addig fajulna a dolog. Stamfordon már játszani is fognak, nem 90+ percen át visszahúzódni, szóval szerintem ez simán még a rendes játékidőben el lesz döntve.. -
KisTücsök
addikt
Ez a tegnapi meccs amúgy olyan volt, mint a Tottham elleni, csak még annyi motivációnk sem volt, mint akkor,hogy legalább megpróbáljunk gólokat szerezni. Poolnak kicsit több szerencséje van, nem biztos, hogy érdemben beszélgethetnénk a visszavágóról.
Soton meg félelmetes. Chl - Arsenal - Mu - Castle -> 10 pont.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #62432 üzenetére
Bárki bármit mond ebben a szezonban most játszott a legrosszabbul a csapat.
Spurs ellen azért volt előre is játék, szép helyzetekkel, gólokkal.
Itt tegnap 0.Nagy kérdés a top 4 kérdése, első két hely city, chelsea, a sorrend persze kérdéses.
A 3. 4. helyre meg jönne a Soton, MU, Arsenal, Spurs, de még a Pool is közel lehet a végén.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Így már nem annyira szánalmas
"Tisztul a kép az eladott busz ügyében. A Milan vezetősége az eladással egyidőben kötött egy új szerződést egy másik céggel (Castano/Frigerio Viaggi di Varese), aki a klub utaztatását intézi majd. A szerződés keretein belül egy nagyobb buszt fog az egyesület kapni, ráadásul megspórol a klub évi 300 ezer eurót.(MilanNews)"
-
törölt tag
A világ második legerősebb bajnoksága lenne a SerieA?
Szerintem meg nem,az olasz foci hanyatlik,nekem így lenne:
1. BPL
2. Bundesliga
3.BBVA
4.SerieA
5.Ligue 1Plusz nem hinném ,hogy az Argentin liga erősebb lenne a Bundesliganál...
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Nemet nekem akkor lenne 2. ha nem egy csapat vinne az egeszet..
Ezert:
Pl
BBVA
BundesVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
törölt tag
Szóval nem csak szerintem nagyon rossz ez a lista
-
szami777
addikt
válasz #53932800 #62440 üzenetére
Nem
PL-t csak az idióták nem ismerik el legjob bbajnokságnak.______
Cuadrado ---> Chelsea
Sky Sports megerősítette a tárgyalásokat. :/
Nem nagyon láttam játszani, továbbra is felesleges lenne bárkit is venni.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
DeathAdder
veterán
Hatalmas
-
NyxNyxNyx
addikt
hát nem vagyok nyugodt, ez a Sheffield mintha az életéért küzdene. Reméljük elfáradnak.
-
L_YKing
addikt
Suarez
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
7600 GS
addikt
De érdekes, Torres már megint duplanulla, a Real ellen asszem fél évre előre meglőtte a góljait.
-
BenHans
addikt
Suarez melyik színdarabban/musicalben érzi magát? Csak mert az operaház fantomjában és a Vámpírok báljában sem esnek kelnek, pláne nem ilyen színpadiasan és ilyen sokat. Ez valami újragondolás lesz...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
L_YKing
addikt
Messiiiiiiiiiiiiiii
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest