- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
1-1
Remélem az Arsenal jövőre szintet lép és Európa Ligázik.
(#61600) szab.tam
Őőőőő hol is basznak el ennyi pénzt rajtunk kívül a stadionkákra?(amik abszolút feleslegesek is)
Van pár 100 ember, minőség szar, emellett ezernyi sportág van amiben királyak vagyunk, tehát kicsit más kategória a 2, és amit írtam fent áll még mindig.
Tudom, kevés az anyagi juttatás meg támogatás ezért szar.Mellesleg csak angol meg spanyol bajnokit nézek, a holland már egy ideje gyengus lett.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Na Dortmund utolsó.. Kíváncsi vagyok mit lépnek majd a vezetők.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
cyberkind
félisten
Ez a Borini egy segg.
-
nagyúr
-
cyberkind
félisten
-
nagyúr
-
szami777
addikt
Jó kis végjáték volt
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Enzolord
addikt
válasz L_YKing #61586 üzenetére
Azért az, hogy visszaregelt ide, de törölték a nicket és még a hozzászólást is, nem kicsit moderátori túlkapás szerintem.. túl heves volt Beni, ok.. kitiltották, ok.. de nem károsított meg senkit, csak elbúcsúzott, leírta az elérhetőségét, és úgy bántak vele, mint egy tolvajjal, aki lenyúlt 10 tagot... ez szerintme nem volt túl korrekt.. az új reg mehetett volna, de a hozzászólás kit zavart?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
pohár
félisten
válasz Napfénysüti #61605 üzenetére
hát jól legyalulta Cazorla bal csecsét
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Enzolord
addikt
válasz cyberkind #61610 üzenetére
CSak ezzel az a baj, hogy 1 kalap alá veszi azt, aki vissza eső hazudozó azzal, aki sorozatgyilkos..
Kicsit sarkított a példa, de a lényege ez.. Nem tartotta be a szabályokat (de nem lopott..) mert vehemens, ok, büntessék hónapokra, többször, nem hiszem, hogy ebbe rokkannak bele a modik, de az, hogy a búcsú üzenetét a kommentekkel kitakarítják, az szerintem, de ez az én személyes véleményem, és szólásszabadság van, ... ide keresem a szót, hogy ne bannoljanak engem is...
Nem azzal van a bajom, hogy kirakták, bár az sem az igazi, de az azutáni szerintem már tré...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
BenHans
addikt
-
venember83
nagyúr
Olasz Szuperkupa élőben. Észak- kontra Dél-Olaszország.
-
szab.tam
nagyúr
válasz venember83 #61617 üzenetére
ezt hogyan kell érteni?
a mediterránok a még mediterránabbak ellen?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz venember83 #61619 üzenetére
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
venember83
nagyúr
válasz venember83 #61619 üzenetére
Meccs után meg remélem, hogy Tévezen kívül a csapat jó része bocsánatot kér Gigitől, vicc, hogy ennyi parádé se elég a győzelemhez.
-
szab.tam
nagyúr
válasz venember83 #61621 üzenetére
ez most ugye a tippszmix topik témája, ott arcoskodtam vele is, de én egyértelműen a napoli kupagyőzelemre tettem.
még a 2*-i egyenlítést is előre beírtam.
1:0-nál...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
itouchfan
senior tag
válasz szab.tam #61622 üzenetére
Ez a Stoke City nagy favágó csapat...nem vagyok Chelsea drukker de szegény Hazard, Willian, Diego Costa, Fabregas társaságból valaki nem a saját lábán fog hazamenni ha ezt így folytatják...rossz nézni
Szerk: Boccs, nem válasz akart lenni, félrenyomtam.
[ Szerkesztve ]
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Tomi0703
addikt
válasz cyberkind #61615 üzenetére
Azt miféle istencsászár csatárt hoznál? Addig amíg Ronaldo így termel felesleges. Nem sok sót enne meg mellette senki. Benzema remekül beleillik a rendszerbe, csak legyen formában és kapjon elég 16-17 éves lánykát...
Nálam mondjuk a csatáristen az Zlatan.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #61626 üzenetére
Hát....erre mit mondjak?
Csak egy góllal megyünk, de Stoke bitang fos szerencsére. Viszont egyet be kéne gyötörni még.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
BenHans
addikt
Ez a Pieters mekkora barom. Folyamatos mezhúzás, lökés, pofázás, alattomos keménykedés megy csak neki. No nem is baj, Costa személyében emberére talált
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
BenHans
addikt
válasz BenHans #61631 üzenetére
Kicsit félreérthetően fogalmaztam. Én pont hogy kedvelem az ilyen vérmérsékletű játékosokat. Most Drogbával is nagyot alakítottak, átkarolta a nyakát hátulról és úgy húzta le aztán csak röhögtek rajta
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
szami777
addikt
válasz BenHans #61631 üzenetére
Vége. Most fújtam egyet, csoda h nem sérült le senki ilyen favágó csapat ellen.
Fabregas az idei szezonban:
- 21 meccs
- 15 gólpassz
- 4 gól
Nem rossz[ Szerkesztve ]
-
itouchfan
senior tag
válasz szami777 #61633 üzenetére
Fabregas a legjobb egy hibát követett el, hogy nem az Arsenalba ment vissza...
ma lesz valami foci egyáltalán?
szerk: FA Trophy full ismeretlen csapatokkal, Israel State Cup, és Török Kupa 2. forduló. nem igazán jóféle kínálat[ Szerkesztve ]
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
itouchfan
senior tag
válasz #84221696 #61635 üzenetére
hát az márciusig nincs, ne is mondd...már most elvonási tüneteim vannak
akkor legközelebb a karácsonyi (26-i.) fordulóban lesz PL meccs, spanyol jan. 4-én indul újra, német februárban talán„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
itouchfan
senior tag
válasz bagyulajuve #61638 üzenetére
Csak a Diósgyőr!!
-
szab.tam
nagyúr
válasz itouchfan #61636 üzenetére
németek januárban semmit sem csinálnak.
erre akkor jöttem rá igazán, amikor sok évvel ezelőtt karácsonyra már be akartam költözni a lakásomba.
kika-ban rendeltem egy bazi nagy gardrobot. szereléssel.
dec közepén jött a szállító, akarja szerelni, de nem nagyon ment.
klaus valamit rosszul pakolt be a csomagba, így nem lehetett összerakni.
január náluk kiesik. febrár végére már meg is hozták a passzoló darabokat...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
lacy86
addikt
-
itouchfan
senior tag
válasz #84221696 #61643 üzenetére
az a baj a mercivel hogy sokat volt szervizben viccet félretéve nem értem én se, nála sokkal jobb és fiatalabb játékosokat tudnának igazolni a Reusért kapott állítólag csak 25 millióból. de hát ők tudják, én örülnék neki
-
itouchfan
senior tag
amúgy aki focit akar nézni az a Sport2-n tud:
Most megy : 2000 BL Döntő ( Real Madrid - Valencia )
13:00-kor : 2006 BL Döntő ( Barcelona - Arsenal )
15:00-kor : 2009 BL Döntő ( Barcelona - Man. Utd )
17:00-kor : 2013 BL Döntő ( Bayern München - Dortmund )
20:30-kor : 2014 BL Döntő ( Real Madrid - Atlético Madrid )
23:45-kor : 1994 BL Döntő ( AC Milan - Barcelona )
01:45-kor : 1999 BL Döntő ( Real Madrid - Juventus )„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
gmx9
aktív tag
válasz itouchfan #61646 üzenetére
Nosztalgiának jó, bár sok kreatívkodás ehhez sem kellett. A múltkori Barca-Real maratonnál fényévekkel jobb ajánlat, persze a két spanyol "gigásznak" azért itt is dominálnia kell.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
itouchfan
senior tag
Sajnálom az Arsenalt, főleg Pirest...az a kár hogy nem eredeti kommentár van mert ez elég száraz így
Ronaldinho és Edmilson nagy zsugások voltak hajlamos elfelejteni az ember hogy miket csináltak. Henry és ez a Campbell, Touré védőpár is brutális
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz itouchfan #61644 üzenetére
Dzsudzsaknak nyilvan nem Reust kellene potolnia, sokkal rovidebb tavu celjai lehetnek vele a Dortmundnak. A Bundas rajtjara epp csek felepul Mitarjan es Reus, Aubameyang pedig Afrika-kupazik.
Jatekos kell, de telen nagyot keptelenseg igazolni, azzal kell beerni, ami van. Mellette szolhat az orosz valsag, a relative alacsony ara (5-7 millioert szerintem Dzsudzsak nem lenne rossz vetel), a tapasztalata, az, h jo formaban van, es elvileg beilleszheto egy Klopp-fele rohangalos jatekba.
Ellene, h Kloppnak o mar egy kicsit oreg, es inkabb Kehl/Weidenfeller helyere kene vkit keresni, bar elol is eleg nagy a toketlenseg. Es talan a BL-ben se szerepelhet, ha mar az EL-ben palyara lepett, bar ebben nem vagyok biztos.
Ettol fuggetlenul sok eselyt nem adnek ra, mar jon egy gyerek a Salzburgbol is. Ha akarnak vmit, azt januar elejen be kell jelenteni.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
MPowerPH
félisten
Jo nosztalgiazni kicsit az FTC BL sxereplesen... Ordasul elvertek a Fradit nem egyszer ott a csoportban, megis mindenki buszke volt, hogy sikerult nekik. Kojok koromban csillogo szemmel ultem a tv elott, es nem erdekelt mennyi golt is kapnak.
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest