-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #163700 üzenetére
o.O
ebből a mai tizi 0.76, nem? ha azt kivonod, még durvább.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
ez a militao meg a viníciusz ezek testvérek??..
két rondaság -
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #163706 üzenetére
Nem hittem volna, hogy ilyet írok, de durvára megérdemli Benzema ezt a szaros díjat, és ami még durvább, hogy ehhez milyen változások kellettek a csapaton belül.
-
david368
aktív tag
Most mondja bárki hogy ez a kopasz jó edzo. Barcaval ugy nyert meg mindent hogy az a team edző nelkul is megnyert volna mindent annyira elkepeszto jatekosok alkottak. Aztan Baysrn buko, City tobbszoros leeges, hiaba a vegtelen penz.
-
addikt
Hát ez gázóra lett.
Mindenesetre én sima Pool győzelmet várok.
Go Gunners!
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #163716 üzenetére
Jó is lehetne, de a Barca után nem hozott masszív nemzetközi sikereket, és most se fog, pedig az összes Isten pénze nála van, úgyhogy nálam marad Carlo vagy Kloppó.
Inkább Carlo, amíg a Pool felépült, addig a Real masszívan le, és mégis itt tart.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
bajnok a sziti
-
addikt
-
addikt
Na jó volt ez így.
-
bagyulajuve
addikt
hihetetlen hogy a Real-ba mennyirebele van kódolva a BEK/BL
Guardiola meg továbbra is a legtúlértékeltebb edző, vicc
Resistencia eterna
-
LendvaiFeri1
addikt
HASTA EL FINAL, VAMOS REAL!
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz dellfanboy #163709 üzenetére
a számlagegyenelgükre max..
-
cyberkind
félisten
Don Carlo és ez a Real Madrid megcsinálta, history vs money, na húzzatok a 'csába, ahová valóak vagytok, mint minden olajos szar, hú de ki nem állhatom őket, talán a Chelsea-t igen!
-
DeathAdder
veterán
és akkor az odavágó féltávján amikor mahrez nem passzolta le az üres embernek 2-0-nál, és pep idegbajt kapott
ez annyira tuti bazmeg, mint amikor a barsza 3-0-ra ment ellenünk és dembelé a legvégén kihagyta az ajtó ablakot, aztán a visszavágón kiestek
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Mindeközben az Arsenal női csapata 3-0-ra verte a spurs női csapatát. Ezzel kiegyeznék a férfiak esetében is.
Go Gunners!
-
cyberkind
félisten
válasz david368 #163727 üzenetére
Lyály, te ne hozd a politikát ide, Manszúr Sejknek sok olaja van, ebbe is tette a pénzét, ami mindennél több, ez ennyi, ezért olajosak, ahogy a Newcastle is, meg ugye a Psg, ez semmi más.
Én a focit a klubok történelme alapján nézem, a többi csak elhanyagolható részlet.
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz DeathAdder #163725 üzenetére
A cserékkel saját magát verte meg Pep.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
addikt
válasz Soulfly842 #163728 üzenetére
Nem vagyok jós, de Klopp-ék nem lesznek ilyen balfaxok szerintem. Max akkor lehet gond, ha elfogynak a többletterhelés miatt.
Go Gunners!
-
paatrick
őstag
válasz david368 #163710 üzenetére
Én ugyanígy vagyok a másik kopasszal Zidane-nal persze mindig én vagyok a hülye mert legjobb edző ő is.
Amikor elsőnek átvette a Realt egy pingvinnel is nyertek volna olyan volt a csapat. Másodjára mikor már romlott a játékosfelhozatal nem is sikerült semmi nagyot elérni...
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
vans?
őstag
De szep este volt ez
hábm bábm
-
DeathAdder
veterán
válasz LendvaiFeri1 #163730 üzenetére
annyira lesimázták ezt, hogy kb. meg sem izzadtak, és még a vezetést is megszerezték, gündogan is jól szállt be, kdb-nek szar meccse volt (mint általában mindig a nagyon nagy téttel bírókon)
ancsa is lehozta benzint, modicot, kroost pedig ha a sziti kiegyenlít lett volna baj, főleg a tiziknél
minden hiába, mert ez a reál már megint kegyetlen volt
sokat elmond a hosszabbítás félideje is a két csapatról Pep végig magyaráz, Ancsa meg odamegy egy pillanatra, motyog pár szót majd elsétál, hihetetlen
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz cyberkind #163736 üzenetére
Nem tolt ő semmit, csak engedte a játékosokat játszani mint most Ancelotti. És ha megnézed az akkori keret erősebb volt a mostaninál.
Plusz a 17-18-as LaLigát erősen leadták. Barca 17 pontot vert rájuk. Ekkor lett meg a 3. BL.[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
cyberkind
félisten
válasz paatrick #163740 üzenetére
Te azt mondod, hogy az a 1 gólos előnynél visszaállunk, az akkori, abszolút brutális csapat döntése volt? Ezen már csak azért lepődnék meg, mert ugye CR nonstop gólt akart lőni.
Eszerint, a mostani Real sokkal konstansabb, mint az akkori, ami hiába volt klasszis, szerintem, én rühelltem azt a "taktikát".
[ Szerkesztve ]
-
everest140
tag
Szerintem Guardiola baromi rosszul cserélt a meccsen. Kezdjük ott, hogy a 70-ik percben a Walker kényszercsere után egyből lehozta az egészséges De Bruyne-t különösebb ok nélkül. Most komolyan a PL további meccseire kell pihentetni őt egy BL elődöntő kellős középen a lehozásával?
1-0 megszerzése után kicsivel behozza az ultralassú Fernandinhot annak ellenére, hogy az odavágón egyértelműen rosszul játszott és nem bír lépést tartani már a Real támadóival.A Real győzelemhez kellett azért Courtois 2 nagy védése is.
Ezen kívül Ancelotti nagyon profin reagálta le a meccs történéseit. Végig higgadt maradt, hagyta a csapatot focizni szabadabban és a játékosokra ez mindenképp jó hatást gyakorolt mentálisan is, ez látszódott rajtuk.
Egyértelműen sokkal jobban cserélt pl Rodrygo felhozása Kroos helyett 68 p-nél kulcsfontosságú volt a későbbi támadások aktívabbá tételében.[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz cyberkind #163741 üzenetére
Nem tudom melyik meccsről beszélsz, ennyire nem vagyok otthon Real meccsekben
Én azt várnám el egy felmagasztalt edzőtől, hogyha jó akkor minél több helyen bizonyítsa is. Zidane majd szerintem beül a francia válogatotthoz, elhéderezik 8-10 évet és visszavonul.
Közben Ancelotti most nyerte meg az 5. országbeli bajnokságát.
Mourinho 4-nél jár.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
cyberkind
félisten
válasz paatrick #163743 üzenetére
Nem tudom mi volt, de nehezen hiszem, hogy nem ZZ taktikája volt az 1-0-ás visszaállás, pont mint Mou-nál anno.
Zizu jelenleg 49 éves, szerintem a vb után átveheti a helyet a válogatottban, hogy aztán ahogy írod, kb 60 éves koráig ott meglegyen, majd irány a nyugdíj, vagy valami kis laza csapat edzése, ez valahogy kicsit szolidabb kör, mint az aktív pályafutása.
Csak most nézem, Camavinga jelenleg 19 éves, és már ilyen szinten tolja.
[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
válasz everest140 #163742 üzenetére
Klopi nem fog adni ilyen ökör cserékkel, vagy épp felforgatott csapattal ajándékokat...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Redneck
nagyúr
Mikor a Real megrúgta az első gólját, annyit mondtam barátnőmnek, hogy most figyelj, mert ilyenkor szoktak varázsolni.
Örülök a Real sikerének, nagyon megérdemlik. A City meg menjen a fenébe ezzel a tingli-tangli, ráülünk az eredményre fossal. Balek csapat.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #163738 üzenetére
egy mondatot mondott: "nyerjétek meg a meccset, ha reggel nem akartok az ágyban az esti ribanc helyett levágott lófejet találni"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest