- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz sh4d0w #149550 üzenetére
Lehet: Cicciolina beszalad a pályára, kígyóval a kezében igen nagy fordulat lenne, amire senki nem számít
1-1 gólnak azért örülnék még a végére... rontsák már el a 10. cleant
Ui: na egyik gól megvan, most kell még egy szépítés
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
gabross
tag
válasz DeathAdder #149546 üzenetére
elcseszte a 2-0-as tippemet
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #149546 üzenetére
immobile sokkal jobb játékos gagyi moratanàl
wernerről meg nem is beszélek
-
sh4d0w
félisten
Újabb talján erődemonstráció.
https://www.coreinfinity.tech
-
BenHans
addikt
válasz Tibiajax #149553 üzenetére
Tény. De a kötsög elrontotta a tippemet.
Nagyobb bajom ne legyen. Daje!simondr: Ez nem ő volt? De oké térjünk vissza erre januárban.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Tibiajax
nagyúr
valaki lője le a kommentátort
-
-
-
Tibiajax
nagyúr
jók az olaszok, tényleg. de mielőtt még elkedjük szopni a fszukat a cigànyoknak, még mindig felhívnám a figyelmét mindenkinek arra, h az olaszok nem talàlkoztak még mindig
igazànkomoly ellenféllel
a belgák ellen, de sorolhatjuk a franciákat, angolokat vagy a kedvenceimet is, na majd akkor nézzük meg, mire jutnak a digócskák.nna csak mondom..
-
DeathAdder
veterán
válasz Tibiajax #149562 üzenetére
Dígók néznek ki eddig a legjobban, látszik hogy van edzőjük.
Viszont soha nem nyert nagy tornát látványosan focizó csapat (leszámítva a barszára épülő spanyolokat), szerintem is kampec lesz az első komolyabb ellenféltől, de kétségtelenül jól néznek ki, üde színfoltja a tornának, éés funfact soha nem nyertek még 3 góllal EB meccset, most meg zsinórban kettőt.. ez nagyon nem az a tipik olasz foci, amit megszoktunk.
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
válasz Viktoár #149539 üzenetére
Sőt, igazából az egy-két szép gólt leszámítva még a jobb csapatoknál is megdöbbentően rossz, gyatra, gyenge, pontatlan távoli lövéseket eresztettek meg a klasszisok is.
És tudom, hogy jóformán még "csak" egy forduló volt, de ennyire "sótlan" EB-re nem is emlékszem.
A top ligák csapatain kívül a "futottak még" válogatottak kivétel nélkül annyira súlytalanok, hogy az már fáj.
Elképesztő, hogy a svájci, a török, a horvát, stb. válogatott csak annyit tud "letenni a pályára", amit láttunk tőlük.
"Aquila non captat muscas."
-
BenHans
addikt
válasz Tibiajax #149562 üzenetére
Nana, ne cibányozzunk! ... mutatok neked újpesti és palotai portugálokat, gyere csak.
Lesz árnyékolás ha meleged van, meg akkor is ha nem ők nyernek.Amúgy, nemzetek ligájában x és győzelem a hollandok ellen.
Ja, hogy komoly csapatot mondtál? Bocs.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
DeathAdder
veterán
válasz Piftuka #149564 üzenetére
A válogatott focit nagyon túlnőtte a klubfoci.. de szerintem pont az a szép ebben a tornában, hogy itt még látunk különböző stílusokat, ott voltak a skótok, az angolok, a spanyolok, a hollandok.. ég és föld mindegyik, ilyen klubfutballban, top bajnokságokban már nincs, lehet itt katalánozni meg yorkshirezni, valójában nüansznyi különbségek vannak klubszinten, és itt most nyilván nem a játékosok minőségére gondolok.
Klubfutballban optimális esetben heti több mérkőzés, hosszú évek összeszokottsága, leoktatott pozíciós játékok, letámadás, labda elleni játék etc.. van, itt erre egyrészt semmi idő, másrészt a top edzők sem a válogatottaknál dolgoznak. Spanyolok, olaszokon látszik hogy a játék próbál hajazni egy jó klubfutballéra, de ahhoz képest is nagyon foghíjas, pl az olasz presszing megfelelő triggelelése azért elég foghíjas egy top klubcsapatéhoz képest.
Az állandó átlövések, a hollywood passzok, a dzsinga cselek, meg régen kikoptak már, túl nagy rizikó hogy eladod a labdát, és sokkal jobb megoldások vannak, sokkal kisebb kockázatvállalással.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ezek a b*zi olaszok se a régiek már. Megeszem a frankó kis 1-0, 2-1 tippemet aztán szórnak 50+gólt. Milyen világ ez?
Go Gunners!
-
gyuromoj
veterán
válasz DeathAdder #149528 üzenetére
12:30-tol lesz a búcsúztatás.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #149570 üzenetére
ennyit jelent, hogy lényegében a teljes csapat 1 ligában játszik és van egy jó edzőjük? az angolok is tudnának ilyet csinálni, ha Southgate nem balfszkodná el a dolgokat... Rooney kellene az angol válogatott élére, aki 3:0-s vezetésnél a 95. percben is üvölt velük minden eladott labda miatt, vagy ha alibizni kezdenek a pályán
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
venember83
nagyúr
Így nem is lesz végső győzelem.
Ő meg elkezdhetne szarul játszani, mielőtt elérhetetlen magasságokba szökik az ára.
-
Ringman
nagyúr
lehet hogy írtátok már, de ha minden igaz, buffon a parmaban folytatja.
riszpekt!Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
bagyulajuve
addikt
válasz mephi666 #149571 üzenetére
az olasz bajnokság sokat változott, a híres betonvédekezés már a múlt, a lassúság azért megvan, de szerintem ebben előrelépés várható - vannak jelei én úgy látom, az újabb generációs edzők munkáján ez érződik
szerintem Mancininek óriási szerepe van ebben, azért ő sokat átvehetett az "angol sebességből" és abból, hogy nyomás alatt kell tartani az ellenfelet, no meg hogy 1-0 után sincs visszaállás
#149572 venember83 szerintem sem, de hátha a második hely meglesz nekik a magyar arany után
Buffon - így kerek a története (bárcsak a párizsi kiruccanás ne lett volna)
Resistencia eterna
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #149575 üzenetére
hát nem tudom, szerintem nagy előny ez az összeszokott Chiellini+Bonucci védőpáros... és annak ellenére, hogy más csapatokhoz képest a védelem is rendben, van támadójáték ezt a sorozatban összehozott 9 clean sheet-et se a szél hordta össze
most visszanézem a meccseket időrendben: svájc 1, törökök 0, csehek 0, san marino 0, litvánia 2, bulgária 1, északír 3, bosznia 1, lengyel0 kaput eltaláló lövéssel büszkélkedhetnek ellenük 9 meccs alatt 8szor találták el a kapujukat... hollandoktól kaptak még októberben 3 kapura tartó lövésből 1 gólt... nekem mindenesetre ez az olasz válogatott tetszik: nem a 20évvel ezelőtt megszokott betonvédelem, hanem kibalanszolt védelem+támadójáték... azért kíváncsi leszek, hogy a csoportban a kicsik lemorzsolása után mire mennek a nagyobb csapatok ellen 1. fordulót nálam magasan az olaszok nyerték és ha a belgák nem ismételnek, vagy az angolok nem támadnak fel a másodikra, akkor esélyes hogy ezt is behúzzák
-
bagyulajuve
addikt
válasz mephi666 #149576 üzenetére
hát igen, Chiello és Bonu még a régi iskola utolsó mohikánjai
elég durva stat amúgy, de azért ezek közül egyik sem egy acélos csapat, még talán a lengyel sem
bár megjegyzem, hogy a bajnokságbeli védekezésre gondoltam inkább, hogy az kezd romlani, igaz ez most még a válogatotton nem érződik - az tény és való, hogy most nagyon egyben van ez a csapat
Resistencia eterna
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #149577 üzenetére
Ezt írta kissé non-PC és nonkonformista módon Tibcsi is.
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
-
Soulfly842
addikt
Real Madrid: Ramos jövője kapcsán négy csapatról ír a helyi sajtó
"A spanyol sajtó szerint a 35 éves hátvéd következő csapata a Manchester City, a Manchester United vagy a Paris Saint-Germain lehet, s nevelőklubja, a Sevilla is érdeklődik iránta."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #149578 üzenetére
elismerem, vagy két pilsen sör után voltam már az este...
elnézéstde, amúgy azt komolyan gondolom, hogy hát..kiváncsian várjuk majd az igazi megmérettetését hirtelen sztár-Lucatelli & Co-jának
-
venember83
nagyúr
Egy hónap sem kellett Gattuso távozásához. A klub átigazolási stratégiája nem összeegyeztethető a Jorge Mendes által képviselt játékosok értékelésével, legalábbis Di Marzio és Romano így tudja. Ja, Mendes képviseli Gattusót is, ezért jöttek ők ketten csomagba a Fiorentinához, s most csomagban távoznak.
-
mephi666
nagyúr
válasz Soulfly842 #149580 üzenetére
az igen: milyen szép lenne MacGyver mellett menjen vissza a sevilla-ba, pl-be ne jöjjön fát vágni... (ennek ellenére tartom, hogy a real szépen aprítja maga alatt a fát)
-
Tibiajax
nagyúr
annyit akartam viszont még írni, hogy azért észre kell venni, a serieA-t mindenki szépen be szokta árazni, meg le szokta sajnálni (igaz, Deathadder?), de az oalsz válogatott konkrétan full serieA játékos. ...ha, jól látom
na most
-
sh4d0w
félisten
egy rendes világban az olaszok 2 döntetlennel kezdenek, nyernek egyet 1-0-ra és nagy nehezen továbbjutnak a csoportból, a végén pedig megnyerik a tornát - csak hogy pontosak legyünk
https://www.coreinfinity.tech
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #149582 üzenetére
amellett hogy a fio tragédia az elmúlt években, azért mendest sem kell félteni, kb raiola-szintű figura ő is.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #149584 üzenetére
Hadd tegyek rá egy lapáttal:
45% - Az öngólokat nem számítva az EB-n született 31 gólból 14-et szereztek olyan futballisták, akik a 2020-21-es szezonban a Serie A-ban játszottak.
Ringman: Féltésről szó sincs, megértem teljesen a Fiort, de nem értem, hogyan juthattunk ide, hogy egy edző ügynökének BÁRMI beleszólása legyen az adott klub ügyeibe. Aztán emiatt még távozni is kényszerüljön az edző. Abszurd az egész, egyértelműen ütköznek érdekek csomó pontban, ami megengedhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
Christian Eriksenre szívműtét vár
Eriksen testébe egy ICD-t (Implantable cardioverter defibrillator), közismertebb nevén pacemakert, vagy beültethető defibrillátorra kell elhelyezni. Az eszközt szívrohamok után, vagy diagnosztizált szívrutmuszavar estén ültetik be a szervezetbe annak érdekében, hogy szerkezet, amikor újra leállna a szív, azonnal újrainduljon.
Christian elfogadta a megoldást, miután dán és nemzetközi szakemberek is abban erősítették meg, hogy ez a legjobb számára.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #149592 üzenetére
azt hiszem így az olasz szabályok értelmében az olaszországi karrierjének mindenképp vége, remélhetőleg máshol még tud focizni.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #149595 üzenetére
osztrákok remélem kapnak egy 4-est... nagyon gyér focit mutattak, az arc viszont rendesen megvolt attól a majomszabású (sz)arnautovictól...
1. meccset nem tudom követni tv-n, ez ránézésre egy langyi felvezetés lesz... a dán-belga elég keserédes lesz Eriksen miatt, pedig ez lehetett volna a nap tetőpontja... a 3. meccs meg papíron egy szép levezetése a napnak egy rakat holland góllal
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz mephi666 #149594 üzenetére
valami ilyesmi, bár nem tudom mennyi idő, míg egyáltalán nekiállhat edzeni.
+ nálunk évi 7,5m-et keresett, ami nem kevés azért.
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #149597 üzenetére
ja hallottam, mondjuk kevés szerintem ez az eltíltás... hazaküldhették volna az egész eb-ről, hogy akkor gondolkozzon
-
venember83
nagyúr
Superman visszatért: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Xbox One
- Tőzsde és gazdaság
- Interactive Brokers társalgó
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest