- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- iOS alkalmazások
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
válasz Citroware #143348 üzenetére
Egy játékban...
Ekletáns, élő példa: Ivan Petryak. Balról befelé húzva iszonyú veszélyes (nem csak a Vidiben játszik a balon, Ukrajnában is ott volt), ha leviszi alapvonalig, általában nem tud mit kezdeni vele - legalábbis a Vidiben. A jobb lába az erősebb, a videókból teljesen egyértelmű.
https://www.coreinfinity.tech
-
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #143352 üzenetére
Mondjuk úgy nem nehéz vezeti, hogy ő lövi a tiziket és kvázi nem találsz csapattársát aki elsőnek nem azt nézné hogy adhatja oda neki a labdát a kapu közelében+ inkább belebotlik a helyzetbe a kapu előtt mint megteremti magának vagy a társának. Nyilván van ellenpélda is, de elenyésző arányában.
Én úgy érzem neki nagyobb áldás ez a klopp rendszer mint fordítva, de majd kiderül.
Én sokszor azt érzem, hogy ha nem az lenne az első gondolat, hogy adjuk oda salának akkor már előrébb járhatna a csapat
-
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #143352 üzenetére
Ja, a hármasban neki megy legjobban: 17, Mané 7, Firmino meg sehol... ez már sajnos nem az az év, amikor simán 20 körül/fölött volt a nagy hármas de ennek ellenére tartom, hogy ha nem pancserkodik el annyi helyzetet, akár 30 is lehetne... bírom egyébként, de sajnos közel nem azt a szintet hozza, amit megszoktunk tőle
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ringman
nagyúr
válasz atee_13 #143343 üzenetére
hát láttam pár intermeccsen játszani Shaqirit, nem sok jó döntése volt a pályán.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
addikt
válasz forceberg #143354 üzenetére
Bárcsak ez lenne az oka. Gyerekkorban a mennyei megyeiből több alkalommal el akart vinni próbajátékra egy-egy nagyobb akadémia, de az akkori edző (aki egyébként a nagyapám) lebeszélte őket rólam, hogy hiába megy most jól, úgy sem lehet belőlem profi focista, mert egészségügyi gondjaim vannak. Nem mellesleg ő már ismerte a járást, hogy aki azokhoz kerül, mi a sorsa - nem a tehetségest juttatják előre, hanem akinek a szülei pénzesek és jóban vannak az edzővel.
Nem akart engem ennek kitenni. Jól tette. Persze akkor mérges voltam, mert én az előrelépési lehetőséget láttam magam előtt. Aztán lett egy másik egészégügyi bajom is, ami már a mennyei megyei szint űzésének is betett.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #143353 üzenetére
Hát tiziket mások is lőnek.. ettől még a csapat második legfontosabb játékosa messze, meccsenként 1 gól+assist liga szinten kiemelkedő, a fontos gólok megszerzésében (értsd hátrányban vagy döntetlennél pontot érő) európa szinten toronymagasan kilóg, fontos meccseken dettó (ez az ún clutch player skill amit lewandowski és mbappé sem nagyon tud) az önzőssége mellé neki van legtöbb kulcspassza, és ő kerül legtöbbször helyzetbe, tehát közel sem az van, hogy adjuk oda salahnak majd ő megoldja.
DE ha ennél hatékonyabb lenne, akkor már messi lenne, érted..
És akkor Fowler, akinek volt két huszongóljos szezonja, három tizengólos, a többi meg alatta.
Owen sem volt ám az a gólkép, amire sokan gondolunk
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #143360 üzenetére
...pedig ha Owen maradt volna végig a poolban, olyan számokat állít be, amit soha senki a büdös életben meg nem dönt ...csak hát sajnos ő is a temetőben végezte
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
BenHans
addikt
Nálunk tényleg nagyon sok helyzetet szórakozott el, DE! a sebessége alapköve volt a támadások többségének, és azon felül, hogy a saját góljait is meglőtte pl gólkirályt csinált Dzekoból 16/17-ben, ugyanis 15 góllal és 13 gólpasszal zárta a bajnokságot.
Van jópár gólgyáros gyors fiatal srác, de majd az ő hiányát akkor érzitek meg, ha nem lesz ott és az xy kettővel több gólt lő, de a csapat góljainak és asszisztjainak száma 5-6 darabbal esik vissza a top 6 ellen.Áldásom rá, bárcsak visszajönne Alival együtt, úgyis sikerült a jónépnek szétszednie twitteren, volt aki odáig ment, hogy a 'poolnak újra kapust kell venni mert visszajött Karius.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #143362 üzenetére
Alissont a digin jól megvédték, hogy sokkal többet kell játékba avatkoznia a cb poszton levő hiányok miatt, mint egy átlag kapusnak... lényegében hátvédet is játszik, ezért becsúsznak olyan hibák, mint az elmúlt meccseken... pl amikor Kobak-al egyszerre mentek labdára és gól lett belőle (nem volt jó a kommunikácio: ha a megszokott Fabinho/VVD van hátul, elő nem fordulhat ilyen)
Én nem utálom Alissont a mostani potyái miatt: fog ezek ellenére hatalmasakat és k*rvajó kapus, csak bosszant, ha ilyeneken megy el 1-1 meccs, hogy a hajrában 2 hét alatt 2szer kaptunk 2-3gólt percek alatt... benne volt néhányban ő is, a sérültek, a fáradtság meg a csillagok állása
-
atee_13
őstag
"hogy adjuk oda salahnak majd ő megoldja."
Félreértetted. Nem azért adják oda, h majd ő megoldja. Sokkal inkább én úgy látom a konfliktus elkerülése miatt. Mert mikor nem kapja meg, hiába, hogy azon az aktuális meccsen már 2-3x kihagyta 1-1 ben a kapussal hozzáfog hepciáskodni csapkod a kezével és szövegel.
Majd figyeld meg manét. Idén azért ilyen kevés a gólja mert míg a többi szezonban nem nézegetett sala irányába megtolta rálőtte, nyilván nem ment be minden. De ebben a szezonban az van, hogy 16 környékére és és ha 1-1 ben van is egyből néz be sala irányában és elbizonytalanodik a helyzet, lelassul az egész beérik a védők őt is és a többieket is. Nincs meg a töretlen lendület ami korábban megvolt.
És ami még ordítóan árulkodó nekem, nézd majd meg a gólörömöket, kb őszintén nem tudnak egymás góljainak örülni sala vs mané. Kötelességből odamennek egymásnak gratulálni, de inkább csak amolyan formalitás gyanánt nem őszinteségből.Nem a gólok darabszámát vitatom, nyilván matek mindenki látja.
De pl a legutolsó meccs. Lipcse ellen. Sala 1-1 ben viszi gulácsira ... már kiabáltam a TV vel, hogy add le mert el fogod baszni firminho ott volt középen tök üresen ... persze, hogy nem adja le persze, hogy elbassza gulácsi semmit nem csinált, kijött forgatókönyv szerűen meg se mozdult salah belerúgta -1 gól. Salah kap egy indítást elmegy baloldalt közép felé viszi firminho jön középen tőle kb 3 méterre 1 méterrel mögé adja -2 gól. És ezek csak azok amik hirtelen megmaradtak, ha jegyzetelnék meccseként, nem 1-2 füzet lenne tele ilyenekkel. Ezt nem tudom melyik statisztika figyeli.
Vagy ott volt a leicester elleni gól, kb annyi köze volt hozzá, hogy jóhelyen állt firminho megcsinálta neki a tuti, 6 méterről el kellett találnia a kapu bal oldalát, nyilván nem baj, hogy belőtte meg be kell lőni az ilyet is, de rá jön ki a helyzet nem megteremti ez is vezető gól volt, de valóságban ezt munkában firminho hozta össze.Tehát én az ilyen szituációk miatt mondom, hogy véleményem szerint jobb neki a klopp rendszer mint fordítva.
-
LyonnaisFan1
őstag
A Frankfurt kettővel megy a Bayern ellen.
Annak ismeretében, hogy a bajoroknál most éppen mi megy nem is igazán meglepő. Damoklész kardja lecsapott a bőrgatyásokra, és hullanak ki sorba a játékosok.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
BenHans
addikt
válasz mephi666 #143363 üzenetére
Láttam miket csinált, én nem szeretem a 'poolt, de Ali és Salah miatt nem is tudom utálni, pont mint a régi juvét pl Marchisio miatt, és emiatt nagyon sajnáltam azokat a meccseket, nem érdemli meg a sorstól és a szurkolóktól, hogy ez történjen.
Volt egy nagyobb és több apróbb kihagyása, kapusposzton a legfontosabb a flow.
Ha picit is meginog benned valami akkor a ketrec összenyom és mész le a spirálban, egy döntő fontosságú helyzetben eső hiba után legalább 5 kiváló meccs kell, hogy újra összerakd magad. Minél előrébb vagy annál kevésbé számít egy hiba, ő az utolsó vonal, ott nincs elcsúszás, ott nincs talp alatt elsurranó labda, mert ott nem annyi az egész hogy mondasz annyit, hogy b+ és mész tovább.Tibiajax: Ugye Degecről vagy?! Kezd megenyhülni a topik, erre bedobod a szent kézigránátot.
---- ----
Bayern ellen hogy lecsúszott Younesnak.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz BenHans #143367 üzenetére
"Tibiajax: Ugye Degecről vagy?! Kezd megenyhülni a topik, erre bedobod a szent kézigránátot. "
... és nem is akármilyet. Az Antióchiai Szent Kézi Gránátot.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
BenHans
addikt
válasz LyonnaisFan1 #143368 üzenetére
Azaz!
-
Cartevo
őstag
3-0 a zeteute
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Cartevo #143370 üzenetére
Nem akármilyen gólokkal ráadásul.
Benny Hill showba való találatok. Főleg a jelenlegi utolsó.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
ZavaBalazs
őstag
nem clutch Lewandowski G+A hozzájárulása nélkül 49 pont/1. hely helyett 27 ponttal a 10. helyen állna a bayern. (ja, ebbe bele sem számoltam, hogy a többiek így mennyivel többet kapnak, de szerintem annyit nem, hogy változtasson)
Younes gólja amúgy kemény volt, ha valaki nem látta volna: [link]
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
nagyúr
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #143362 üzenetére
Nálunk is sok helyzetet elszarik, de szinte Messi szinten kerül helyzetbe ami rendszer ide, rendszer oda egy világklasszis sklill, és ha olyan hatékony is lenne amit elvárnánk tőle akkor már Messi lenne Hát nem az, de azért nem rossz, és vitathatatlanul a csapat egyik legfontosabb játékosa.
Biztos vagyok benne ha távozni fog akkor azt az űrt senkivel sem fogják pótolni, egy az egyben biztosan nem.
_______
Jó hát balfasz twitterhuszárok mindig vannak, akik a18 éves fiatalt is ízekre szedték első felnőtt meccsén amikor hibázott
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #143365 üzenetére
Igen, de ő már ilyen, világklasszishoz méltó gyakorisággal kerül helyzetbe, de az utolsó pillanatokban a döntéshozása már valamivel gyengébb, én is fogom a fejem ilyenkor hidd el, értem mit mondasz.
Illetve alapból jobban rá vannak kihegyezve a támadások, mané sokkal hasznosabb labda nélküli játékban és védekezésben, befejezésben meg akkor jó ha nem kell gondolkodnia hanem ösztönből csinálja, mert különben gondolkodni fog, és elbassza
-
DeathAdder
veterán
válasz ZavaBalazs #143372 üzenetére
Akkor mondom másképp, Lewandowski Drogbával gólok számában ugye nem említhető egy lapon, mégis utóbbi úgy vonult vissza, hogy egy legenda, egy klasszis, a támadók legkegyetlenebbje, miközben több szezonjában a 10 gólt sem érte el, de amikor gólt szerzett, azokkal rangadókat, bajnokságot, BL-t nyert olyan clutch momentumokban mozdította ki a csapatot, amire csak nagyon kevesen képesek.
Gólok nettó számában Lukaku már 25 éves korában lekörözte, mégsem egy súlycsoportként tekintenek a kettőre.
____
MI ez a forma Balázs? Vereség? azért remélem visszajön a tavalyi kegyetlen forma és kibasszátok a szitit, mert jelenleg nincs senki más....
[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
válasz Napfénysüti #143373 üzenetére
Sokan azt hiszik, hogy azt hiszik...
Bármilyen hihetetlen, még a szent xar embéegy is egy igen magas szint.
Sok csillagnak kell együtt állnia, hogy valakiből élvonalbeli futballista legyen. Főleg, ha a szülők nincsenek alapból a kondér közelében, vagy nem tudnak tejelni, amikor kell, akkor a tudás sem biztos, hogy elég.A legtöbb embernél a támogatás mellett a tudás sincs meg, még ha ezt nem is ismerik be.
A tejeléses rendszer legnagyobb vesztese a magyar foci és az adófizetők. Az adófizetők, mert az elkallódó tehetségek miatt nincs normális bevétel játékos eladásból, amit az adónkból pótolnak.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
IreN!CuS
őstag
ATMA is küzd, hogy elbukja a tutkó bajnoki címét...meg, hogy vigyék a mixem kapnák beeee
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
addikt
válasz Napfénysüti #143373 üzenetére
Nekem a gólérzékenység volt a legnagyobb erősségem. Kis szögből, nagy szögből, közelről, távolról, 1 ember volt ott vagy 5, tökmindegy, ahol volt egy kis rés hogy bemehet a kapuba, ott mindig bement. Volt olyan edzőmeccs (kispályán), hogy vagy 30 gólt lőttem másfél óra alatt. Többet, mint az összes többi pályán lévő játékos összesen. Mondjuk ez az utolsó mondat gyakran előfordult egy időszakban.
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz IreN!CuS #143379 üzenetére
A Real Madrid most kap egy esélyt a felzárkózásra, kérdés, hogy egy majdnem komplett kezdőcsapatnyi hiányzóval mire mennek a VallaDroid ellen.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
Fehérvár - Diósgyőr 62' 1-2
1-0, 1-1, 1-2
Fordítás 1 perc alatt. 60' és 61'
Így kell bazmeg!As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #143376 üzenetére
"befejezésben meg akkor jó ha nem kell gondolkodnia hanem ösztönből csinálja, mert különben gondolkodni fog, és elbassza"
Olyan mint én, csak ő nagyban tolja. Viccen kívül, szabadrúgásnál is ha nagyon gondolkodom, hogyan kéne, tuti elqrom.
Mondjuk Momo legalább nagyon gyors is, láttam videót, hogy egy pillanatra hátranéz, hogy kapja-e a labdát, első szándékból nem adták majd másodikból igen, de akkor már oda sem nézett, elfutott a labda elől."Jó hát balfasz twitterhuszárok mindig vannak, akik a18 éves fiatalt is ízekre szedték első felnőtt meccsén amikor hibázott " Na igen, a kiváló rómaiak is, akiknek addig jó egy játékos míg nem száll le a gépe a Fiumicinón, ahol még kettőt nem fingott, de már le van húzva.
-
őstag
Helyes, az Atléti lufi kipukkant, a sorsolásuk ráadásul nehéz a következő hetekben. Újra nyílt lett a bajnokság.
-
IreN!CuS
őstag
válasz LyonnaisFan1 #143381 üzenetére
Remélem semmire
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
LyonnaisFan1
őstag
3'
Pool-Everton 0-1
A kékek jól bekezdtek a derbyn.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
Na pool meccsen megint ott van a partjelző lány...
Pff, Kabak nem állította lesre ezt a p*csorrú majmot
-
Pkc83
őstag
Fehérvár pipa, Hajrá Fradi!!!
-
LyonnaisFan1
őstag
-
Pkc83
őstag
válasz LyonnaisFan1 #143389 üzenetére
A következő pár meccsen sok minden eldől nálatok szerintem.
Kövesd(o)
Fradi(i)
MTK(o)
Honvéd(o)
ZTE(i)
Paks(o)Meleg lesz... Ezeken a meccseken kellene legalább 6-10 pontot
szerezni,hogy legyen esély.
Mindenesetre én szorítok nektek(kivéve a Fradi ellen). -
-
ZavaBalazs
őstag
válasz DeathAdder #143377 üzenetére
ok, értem. akkor asszem a "mi Drogbánk" inkább Kimmich, ő nem lő sok gólt egy évben (mondjuk RB/DM-hez képest nem rossz), de amikor igen, akkor általában azt a dortmundnak/madridnak/stb.
____
mi ez a forma, hát a papírforma! legalábbis ha megnézed az xG-alapú tabellát meccsnap előttről:
amúgy meg a klub-vb címernek az átka, megfizette a csapat az árát: Müller covid (cseréje Tolisso lesérült, 3-6 hónap, így "könnyű" lesz a nyáron eladni), Gnabry sérült (csereszélső Costa szintén), Pavard covid, Goretzka korábban covid+sérülés (a második félidőre már be merte küldeni), plusz még pár hiányzó, akik amúgy nem nagyon lennének használva, de most nem jönnének rosszul (Martinez, Nianzou, Nübel).
igazából ebből a két kellemetlenebb eset Müller meg Pavard, előbbi helyén a csodálatos Csupa-Mócsing játszik most, utóbbi helyén meg Sarr és Süle felváltva szerencsétlenkedik, kb az összes gólt a jobbhátvédről kapjuk. lehet, hogy ideiglenesen vissza kéne tenni Kimmichet, középpályán meg vagy Roca, vagy akár Alaba mehet Goretzka mellé a pivotba, mert ez így nem lesz jó...(mondjuk jó arc vagyok, hogy egy poolosnak panaszkodok a sérülésekről )
cityt meg majd megállítja a gladbach, az most ne zavarjon meg, hogy ma sikerült a sereghajtó mainztól kikapniuk bayernmumus csapat, Pep idején is az volt, ha szerencsénk van, a kopasz már most 39* túlgondolta a jövő heti meccset.
ja, ezt még be akartam rakni, csúnyának nem volt csúnya, legalább Lewa lőhetett egy tap-int, ha már kikaptak: [link]
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Datsyuk
aktív tag
Haaland b***d meg,......Haaland!
[link]
Imádom a gyereket! -
Chosen
addikt
Sziasztok!
Premiere League meccseket hogyan tudok nézni itthonról neten jó minőségben? Van olyan hivatalos stream ami hazánkban is elérhető?
-
forceberg
veterán
-
atee_13
őstag
Ez a Kabak egy időzített bomba, nagyon remélem nincs kötelező vásárlási opció a kölcsön végén
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Windows 11
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest