- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz Cartevo #142100 üzenetére
Miért, milyen Conte edzésmódszere, erről mit lehet tudni? Nem kekeckedésből írom, hanem kiváncsiságból. Annyi közkeletű az egészről, hogy elég sokat dolgozik a fizikai és taktikai felkészülésen, plusz rendkívüli ordibátor Tonio, de részletesen az edzésmódszerről sokat nem találtam.
-
Cartevo
őstag
válasz venember83 #142101 üzenetére
Én sem tudok többet, ezért helyeztem el a záró mondatban tűnik/talán szavakat.
-
Cartevo
őstag
válasz venember83 #142103 üzenetére
De az látszott a hajrában, hogy hátul vennék a levegőt +fél óra futball esetén.
Vagy luftball esetén, ami hosszú kupameccsen gáz lesz.
-
Tibiajax
nagyúr
gyilkos vidal.. [link]
-
forceberg
veterán
válasz Tibiajax #142105 üzenetére
Mégis, mit vártál?
[Hálószaggató], mármint gyepháló...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #142098 üzenetére
elég kilátástalan ez az év is, conte majd biztos ráfogja valamire, hogy miért nem teljesített megfelelően, ha nem nyer idén bajnokságot, akkor ennyi volt a juventinonak nálunk.
a helyére meg hozni kell valami motivált újhullámos német edzőt (és nyugdíjazni *újra* a fél csapatot, handát is beleértve)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #142109 üzenetére
ha teljes keretet nézzük, kb igen.
barella, lautaro (?), lukaku, egészséges sensi, hakimi, de vrij, skriniar kezdők nálam 3 védős rendszerben. (bastoni kérdőjel)
így középpályára kellenek emberek (brozovic pad)
4 védős rendszerben bastoni padon, így kell egy szélső védő is.handa-utód nálam nagy kérdőjel, cragnot olvastam, de őszintén szólva róla semmit sem tudok.
darmian, brozovic, dambrosio cserének OK, handa is maradhatna B-tervnek, mint régen toldo.
gagliardini nemtom mennyit keres, ha nem túl sokat, akkor padon elfér. pinamontit szerintem el fogjuk engedni.
többiek lapát - vsz. több körben, pl alexis és young maradni fog a szerződésük végéig, de nainggolan, perisic, vecino, kolarov, vidal nem maradhat itt. (rano meg )Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
BenHans
addikt
Gattuso: "Napoli piazza difficile, non stiamo dietro alle stronzate."
"I giovani di oggi devono smanettare meno, si va troppo sul telefonino e si leggono troppe robe. Napoli è a livello di Roma, ci sono tante radio e siti. Se buttiamo energie sul campo invece di leggere, in giro si dicono tante cavolate. Napoli non è una piazza facile."Minden szava arany. ♥
Tudatos zavarkeltés. Nem hiába volt Friedkin első dolga megtiltani a kötelező sajtómegjelenéseken kívüli összes kapcsolatfelvételt.
Így nincs mit kiforgatni és terjeszteni destabilizálni és nem tudják annyira erősen gerjeszteni a klub körüli negatív felhangokat.
Giornalista terrorista.ui. Nyugodtan lehet angolra fordítani, érthető úgy is.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #142116 üzenetére
ez most a elég gyenge teljesítmény volt, talán Szczesny és Danilo volt igazán kiemelkedő, a többiek átlagos teljesítmény
én csak azt nem értem, hogy Bonucci és Ramsey hogyan lehet még kezdő - oké most nem nagyon volt kit játszatni Bonu helyett, de ha van akkor is kezdő és csk is ráadásul; Ramsey, most gólt lőtt ugyan, de amúgy iszonyat gyenge; no meg Frabotta sem egy Sándor, de ez van és Arthur-t sem érzem olyan nagy igazolásnak
a többiek átlagosak voltak szerintemde a lényeg a győzelem, de a héten is lesz 2 meccs, a 2. lesz a nagy rangadó
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #142117 üzenetére
Ramsey-t nyomatja Pirlo, valamiért hisz benne, s úgy gondolja, hogy ő majd jó lesz támadó középpályásként. Jó lenne, ha kicsit felfelé ívelne a pályája, akkor hátha visszatérhetne oda, ahova való, mert szerintem nem calcióra született. Ha Pirlo kitenné Bonut, gondolom, hogy megint állna a bál az öltözőben sajnos. Jó lenne, ha Agnelli tényleg beszerezne egy bárszéket Bonunak.
Danilo góljának mindenképp örültem, utána a védelem bénázásának már kevésbé, de ez van, ilyen ez a Juve egy ideje.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz drachoHUN #142121 üzenetére
és bandus: Konkrétan mindenki elismerte, hogy pirosat kellett volna adni.
Videót nem keresgélek, a közelben nem volt a labda és futtából lendületből oda támasztott ki, Pellegrini bokája pedig az ellenkező irányba fordult ki mint Chiesáé, de ő nem is tudta folytatni. Gondoltam nem kell videó, hogy lejöjjön, hogy itt is mentek tovább a lábak, de magyarázzátok meg nyugodtan...
Ha nem tudok megállni, akkor sem így lépek, persze mert van eszem és nem vagyok aljas indokolatlanul, nem beidegződésem a darálás, nem sikerült belémverni, hogy ha nagyon gyors és cseles, akkor "boka fölé tízzel".
Obiang pedig egy igazi verőember, nem az első ámokfutása, követem a Sassuolo meccseit, és minden harmadik belépője erősen sérülésveszélyes, egyszerűen nem bír az erejével.
Ha a lábfejére lép nem mondok semmit, bár egy lábközépcsont törése is nagyon komoly tud lenni, a lábfej tövénél elhelyezkedő porcokról nem beszélve amiben az ínhüvely fut, na azt pl műanyaggal pótolják ha teljesen roncsolódik és sosem lesz ugyanolyan, sem le sem felfeszítéskor és a kisebb sérülés is nehezen gyógyul.
Nekem belső boka mellett nagylábujj ínhüvely sérülés 3 hónap volt míg tudtam le fel mozgatni a teljes tartományban a lábfejem és a lábujjam és le tudtam guggolni még 2 hónap mire megerősödött és újra tudtam telirüszttel lőni, de mai napig érzékeny.
Egyszerű "hátulról lökés sárgából" nekem volt csípősérülésem is.
Ennyire veszélytelen egy ilyen, és ennyire nem kell komolyan venni, mert csak sárgát ér.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
venember83
nagyúr
Dybala térdszalagja sérült, 15-20 nap pihenő. Ennyit akkor a januári bizonyításról a kívánt bér és szerződéshosszabbítás érdekében. Szerencsére McKennie és Chiesa esetében a vizsgálatok nem mutattak ki sérülést.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz Cartevo #142126 üzenetére
Ez kicsit bulváros hatásvadász. Mindenkivel lepacsizik az edzője mindegy mi van kb.
Nem hiszem hogy megdicsérte azért, hogy emberhátrányban kell tovább focizni a Bayern ellen.
Ez sem volt gyenge, nem kívánok senkinek sérülést mert utolsó féreg dolog, de ez ilyen karma is a b*tch tipikus esete.Ha már 2013...
...Shaqiri, milyen szépen összekóborolt magának két BL serleget, csak az Interrel nem jött össze semmi. Furcsa, hogy spanyol csapatnál nem volt, pedig lehet jobban feküdt volna neki.
A fenti meccsen is beállt a végén, hogy lőjön egy kupát érő tizit, a 'pool sikereiből is kivette most a részét pár góllal és gólpasszal, még mellékszereplőként is. Érdekes hullámvasút karrier az övé, mintha mindig megkezdenéd az ugrást a tizedikről a kommunális konténer fölött, de csak álmodod és egy puha matracon ébredsz.
Ibra meg mindenhol alap klasszis volt, erre nuku BL.
Na ennyit jelent értékelésnél a kupa.drachoHUN: Bocs, jogos, videó jobb lett volna. Nálam meg lefő a kávé ezek miatt, mert látom, hogy máskor két fiszf*asz dologért jár két sárga, vagy amikor el sem találja de túlzott erőbevetés miatt azonnal piros, de erre elég a sárga...
-
BenHans
addikt
válasz bandus #142128 üzenetére
Pl sky sports italia egy a sok közül, de most akkor soroljak fel a kommentátortól a FIGC-ig mindekit, csak akkor ér, mert elég sokan beszéltek róla olasz elemzőműsorokban is? Szerintem kérdezzük meg Bede Feri bácsit.
Mindegy majd aki téved megy pihenni a többi után, volt akit lefokoztak 4. játékvezetőnek egy időre, volt aki nem vezethetett Róma meccset egy évig, aztán volt akit visszatettek VAR szobába mondván bocsi nincs más.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
őstag
Négy elnökjelöltnek sikerült összegyűjteni a szükséges támogatói aláírásmennyiséget.
Laporta, Font, Freixa és Rousaud marad vsenyben, márha ezt annak lehet nevezni. Laporta egyedül prezentált annyi szavazatot, mint a másik három kandidáló együttvéve. Gyakorlatilag nincs is értelme megtartani a hivatalos elnökválasztást 24-én. Laporta tükörsimán behúzza.
Legalábbis nagyon meglepő lenne bármilyen más forgatókönyv.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Tibiajax #142131 üzenetére
Inkább mit. Remélhetőleg szakértelmet. A sociók úgy tűnik a szentimentalizmusra szavaznak, én nem tudom mit gondoljak. Font évek óta építi a cspatát és a programját, de úgy néz ki ez édeskevés lesz. Laporta a végén fedte fel a lapjait, nem is volt biztos a kandidálása, szerintem olyan konkrét, alaposan átgondolt tervvel sem rendelkezik még. Persze tévedhetek.
Kicsot arra hajaz a történet, amikor triplázott a csapat, és az el tudta fedni az akkor is jelenlévő problémákat, Bartomeu maradhatott az elnöki székben 2015-ben, a végeredményt ismerjük....
Ebben az esetben Laporta régi sikerei mámorában élnek a támogatói szerintem. Félek tőle, hogy nem ő a megfeleő ember jelen pillanatban a klub élére. -
Tibiajax
nagyúr
válasz yuing #142132 üzenetére
figyelj.. anno emlékezhetsz, a holland-korszakot követően került Laporta a székbe, azt az irányt cserélte le egy egész másra
igaz, akkor nem volt egy Messi, viszont volt Rivaldo pl, mégis az egész bagázst szinte dobta és új csapatot épített
én ebben bízok valahol most is. mert nem kérdés, nagyon kevés ember van a mai csapatban, akire lehetne még/már építeni, és world class szint lenne.
és ha a törpe zseni elmegy, na akkor kell aztán észnél lenni
kérdés, mennyi pénz áll majd rendelkezésre
de ne feledjük, Ronaldinho-t se, Deco-t se vagyonokért hozta át a katalánokhoz.. -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #142134 üzenetére
köszönöm, megtisztel, hogy adsz a véleményemre.
nem egyszerű a kérdés, mert a józan, objektív, szakértő, a katalán klub-múltat a végletekig visszamenő és mély tudáson alapuló választ borzasztóan befolyásolja a szív...én szerintem Messinek maradni kell.
mindenki más takarodjon.
kapus marad. -
Tibiajax
nagyúr
Davids emlékezetes módon debütált a portugál harmadosztályú Olhanense újdonsült vezetőedzőjeként: az első meccse utáni rögtön a kiállítás sorsára került.
valahol el kell kezdeni..
inkább játszana újra, meg lenne ismét 20éves. jobban járnánk.. -
sh4d0w
félisten
Nem tudom, milyen anyagot szívott a kobold, de álljon le vele, még mindig a bajnoki címet emlegeti...
https://www.coreinfinity.tech
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viszlát #142138 üzenetére
Ja, én is ránéztem a tegnap esti meccs után a tabellára. Aztán el is morzsoltam egy könnycseppet.
Szép is lenne, ha így maradna. De tartok tőle, hogy megint jön majd egy mélyrepülés az Ole-legénységtől, aztán visszakerülünk a helyünkre. De talán a dobogó és a BL indulás meglesz. Bár amilyen felforgatott egy szezon ez, még az sincs kizárva, hogy végig harcban leszünk az első helyért.
A City-t is érdemes nézni, mert vesztett pontokban csak eggyel vannak mögöttünk. Sunyin kúsznak ők is felfelé.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Viszlát
addikt
Tényleges információm nyilván nincsenek, érzésre bármi is történik a csapattal, az a legkevésbé múlik Olén. Fel is adtam én már ennek a megfejtését, szurkolok a csapatnak és titkon bízom benne, hogy az életem során lesz még egyszer olyan gerince a csapatnak mint SAF volt, még ha ennek igen kicsi is az esélye.
#142141 sh4d0w : ebben a klubban azért nem lehetnek túl sokan.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
venember83
nagyúr
CR7-gólok 2020-ból: [link]
Több tizenegyesre és fejesre emlékeztem.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #142145 üzenetére
várj, tudom majd rögzíteni, el is menteni a vidit, vagy csak megnézni lehet és ennyi?
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viszlát #142143 üzenetére
Ja, azon már én is rég túl vagyok, hogy idegeskedjek, vagy meg akarjam fejteni, hogy mi, miért történik a csapattal, a klubbal. Majd ha visszajön Rooney (vezetőedzőnek), akkor lesz újra - stabil - tartása az alakulatnak. Én legalábbis ezt vízionálom. Aztán lehet, hogy semmi nem lesz belőle.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Enzolord
addikt
Azt én is csipáznám. Biztos nem a padon ücsörögne , akár nyerünk, akár vesztünk, fogalmatlanul a taktikához. Az első helyünk nagyban köszönhető a többi csapat balfarságának. Egy Londonban élő kedves barátommal ünnepeltük a születésnapom interurbám meccsnézés közben, és bár már menni akartam pihenni, de azután, hogy vezetjük a tabellát, és mindketten ezt vártuk, mint a messiás, csak legurult még pár tüske..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest