Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • newmoonlight

    senior tag

    válasz AMDFan #40128 üzenetére

    Lecseréltem (volna) az MR8 mk3-asokat az új MR824-esekre (úgy, hogy -bízva abban, hogy csak jobb lehet, mint az előző széria- nem hallgattam meg őket), aztán beüzemelés után úgy vittem vissza a boltba, mint a villám.

    Aki az MR....mk3 szériában a mellbevágós mélyeket, a pattogó dinamikát, a karakteres, színezett hangzásvilágot, meg a brutális erőt díjazta, az hányni fog az új MR....24-sorozattól.

    Lehet, hogy részletgazdagabb, meg neutrálisabb, meg több a közép, meg kifinomultabb, viszont azt hittem, hogy elbaxódott a hangkártyám, mert az MR8 mk3-ast 1m-ről (a 100-as osztású Windows hangerőállító) 2-es, 4-es fokozatán is lehetett hallani, az MR824-esen ugyanehhez 8-as, 10-es hangerőfokozat kellett.

    Az MR8mk3 (ami most már falikarokon van :)) ) reflexnyílásai mögött a függöny kb 40cm-re van, de 60-70%.os hangerőn úgy lifeg, mint az állat, az MR824-es mögött meg sem rezzent.

    Az MR8-ast nem nagyon bírtam 70% felett hallgatni, az MR824-esen pedig 100%-nál simán. (Nem volt nagy élmény.)

    A régi MR6-os is brutálisabban szól, mint az (egy mérettel nagyobb) új MR824-es.

    Dinamika=0. Mélyek=0. Élmény=0. Egyszerűen nem értem... :(

    Szerk.: Múlt pénteken megjött, ma vittem vissza a boltba és visszacseréltem a régi MR8-asaimra. Öröm, bódottá... :K

    [ Szerkesztve ]

    “Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)

Új hozzászólás Aktív témák