Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wattafaka

    senior tag

    Sziasztok!

    Sztereó hangfalpárt szeretnék vásárolni maximum 10-15 ezer forint értékben Realtek ALC1150-es integrált hangkártyához. Jelenleg egy potméterhibás (csakis ezért a csere) Creative Inspire P580-at használok 2.1-ként, tehát nincs magasra téve a mérce hangzásilag. Egy nagyjából másfél méteres asztal két szélére szeretném a hangfalakat kizárólag játékra (zenehallgatásra, filmre van külön erősítő + hangfal a TV-n), normál hangerőn (nem tízcsillió decibelen), közvetlenül az asztal előtt ülve. Ami a lényeg, hogy normál hangerőn tisztán szóljon, ne legyen hatáskeltő puffogó, búgó mély, mint a 2.1-eknél, viszont azért egy gránátrobbanás legyen realisztikus.

    Ti milyet ajánlanátok?

    Önerőből és kicsit utánaolvasgatva ezt a hangfalat néztem ki: [link].
    Erről mik a véleményeitek/tapasztalataitok?

    Ami miatt erre esett a választásom, hogy:
    -nem hátul kell matatni a hangerő és mély/magas szabályzókkal, ugyanakkor nem is egy kábel végén, vagy a hangfal elején csúnyálkodnak
    -sötét színű
    -bekapcsolva hagyható, mert nem raktak az elejére egy vakító LED-et

    Ha az általam választott Modecom-ra azt mondjátok, hogy nem ajánlott, akkor nagyjából ezek az igényeim. De ha már hozza a fentebb említett Creative szintjét, persze nem olyan gagyi méllyel, akkor már meggyőzhető vagyok.

    Előre is köszi,
    Üdv,
    hazazs

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák