Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • P1eTr0

    aktív tag

    válasz pitius #26750 üzenetére

    Először is köszönöm a választ.

    Amúgy mi különbség van a film és sorozat között?

    A sorozat csak olyan "háttérzajnak" megy, többnyire sok szöveggel, olyan zenével, aminél nem számít a minőség (háttérzene, ami amúgy is halk, hogy a beszédhang jobban szóljon). A film esetében többször lehetnek olyan jelenetek is, amiknél a zenei aláfestés dominál, tehát ott fontos, hogy jobban szóljon. Bár nem sok különbség van a két kategória között, azért mégis :).

    + Ha filmet nézek, akkor mást nem csinálok, csak "bámulom" a képernyőt és hallgatom a hangot (ezért lenne házimozim). Ha sorozatot nézek, akkor megesik, hogy dolgozom a gépen, vagy teszek veszek a szobában.

    (#26744) psyho85:

    Elolvastam a blogot. Találtam benne érdekes dolgokat. Írtad, hogy a belsőben cseréled majd az alkatrészeket. Ez csak a hangzás miatt kell, vagy idővel károsodhat a hangfal a felhasznált alkatrészek miatt? Igazából én ennyire nem akarnék belemenni a dologba, csak üzembe szeretném helyezni, aztán használni :)

    (#26747) domedee:

    Köszönöm az infókat.

    Összességében megint elbizonytalanodtam :D Amit a blogon-on olvastam (potiknál rozsdásodás), az alapján BT-s változat jobb, ott nincs poti :). Azt mondjuk nem tudom, hogy a sima változatnál hogy választok bemenetet, mert oldalt csak 3 poti van, ami hangerő, mély, magas. Mondjuk csak az elve érdekel, úgyis csak a PC lenne rádugva. Az is igaz, hogy a Hoch elég ütősen nézni ki az asztalomon (főleg, hogy magasabb lenne a monitoromnál).

    Az eddigieket köszönöm. Még biztosan olvasgatok a témakörben, illetve alszom még párat a döntésre.

    Egy kérdés jutott még eszembe. Írták a fórumon, hogy a Hoch = Vigoole C2048. Ez most jó, vagy nem jó? (Bocs, de fogalmam sincs...)

    Normális vagyok. Megmondták a hangok is.

Új hozzászólás Aktív témák