Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #75128832

    törölt tag

    válasz Julot #26423 üzenetére

    Nos, bár alapvetően teljesen megérthető az álláspontod, van egy apró probléma.

    Egészen konkrétan az, hogy a kérdésed hibás, már amennyire egy kérdés hibás lehet, hisz ugyan van válasz rá, de az nem vezet sehová, hisz manapság legjobb tudásom szerint fejhallgató kimenet 2.1-eken van, amiktől a te általad belőtt kategóriában (MC 80, T&V Tök - 30-40e) óvakodni kell. Következésképp egy felesleges feature miatt rosszabb hangfalat vennél.

    Hogy ez ne történjen meg, már fentebb írták: egy jack-elosztó segíthet a problémádon. Ennél olcsóbb megoldást hirtelen nem tudok, és bár rettentően egyszerű, egyben tökéletes is.

    És akkor most jöhet az összefoglaló, ahonnan kiválasztod azt a ~3 hangfalat, ami szóba jöhet (T&V Tök és Magas, MC SHF-80 - d(árdifferencia)=~5eFt), és ezt a kérdést teszed fel. Itt jelzem, hogy az értékhatáron hangfalhiány (meg önös érdekek) miatt felülmegyek. Annak harmadával. Egyébként nem is kell döntened, mert Tök.

    Csakhogy, mivel magamnak is hasonló választással kapcsolatos bajaim vannak, konkrétabban ugyanez, ezért én már nézelődtem... eredetileg 20-25e Ft-os floor és ceiling volt nálam, de ez kényszerszerűen megnőtt azzal, hogy ebben a kategóriában ajánlottakat nem forgalmazzák olyan helyen, ahová én emberi áron vissza tudnám vinni garanciába.

    Kürbis:
    ~30e, inkább alatta a legtöbb helyen;
    oldalsó hangerőszabályzó;
    egész jókat írnak róla, itt PH!-n már megtárgyaltuk, a középhangok kicsit be vannak esve a többihez képest;

    Hoch:
    ~35-36e;
    oldalsó hangerőszabályzó;
    több mély, mint a Kürbisben, ezennel megkérdezem a többieket: aki próbálta már, mennyivel több is az? //\{orosz oldal, az már megvolt :) }

    MC SHF-80:
    ~37-40e (na ez nekem már kicsit rohadt soknak tűnik az eredeti plafonomhoz képest);
    külön hangerőszabályzó egység;
    ??? - ez a többieknek szólt! - kb. 56-os szintje, vagy annál azért jóval feljebb? (oké, elhelyezni az első basscsőnyílás vagy miamanó miatt könnyebb, nálam úgyis meglesz a 20-30cm)

Új hozzászólás Aktív témák