Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrgergoke

    aktív tag

    Sziasztok!

    Eddig egy Logitech Z4-et használtam úgy 2 évig. Elégedett voltam vele, mert sokat játszok FPS-ekkel (sok géppuska, robbanó gránát, autó, stb.), így fontos a megfelelően feltekerhető basszus. A játékoktól eltekintve is szeretem a mélytúlsúlyos hangzást. Szégyen, nem szégyen nekem a 2.0 nem jön be a 20-40 közötti árszegmensben, vagy csak nem láttam még jót.
    Amikor leváltottam ezt a hangrendszert, itteni javaslatra megvettem egy Edifier R1600T Plus 2.0-t, majd kitaláltam, miután rájöttem, hogy alig van benne mély, hogy akár használhatom én ezt a Z4 mélyládájával is (ha jól vettem ki, egy oldal szerint 8"-os). Aki nem bírja az ilyesmit idegekkel, ne olvasson tovább.

    Az új alaplapomon valami megfejthetetlen ok miatt nem működik a jack-sensing, ezért nem volt más hátra, vásároltam egy jack elosztót, és rádugtam az Edifier-t is, meg a mélyet is. A szatelliteket nyilván lehagytam a Z4-ből, félretettem őket.
    Teljesen jó is volt így, de vásárló akadt a Z4-re kompletten. Azért írtam le a teljes sztorit, hogy képben legyetek az elvárásaimmal. Szeretném helyettesíteni a mélyládát, ergo ha lehet, jack csatlakozással csak azt szeretnék vásárolni. Tudnátok segíteni? :)
    Köszönöm szépen!

    [ Szerkesztve ]

    https://rendeljkinait.hu/

Új hozzászólás Aktív témák