Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Agyzuzo #20457 üzenetére

    én meg vagyok a másik Mackie MR5 mk3 tulaj. én nem mentem feljebb a hallgatásban, mert 100K volt a keret, a keretben pedig messze ez vitte a pálmát. pedig nekem hallgatásnál ott volt mellette az mk2 is, sőt megkértem a srácot, hogy a mélykiemelő kapcsolót is állítgassuk át, mert az sem mindegy.

    végül az mk3 lett, és nem véletlenül. lehetne több mély, de csak nagyon kevés esetben hiányzik. múltkor átkapcsoltam a hangfalakon a mélykiemelést maximumra, és megfeledkeztem róla. másnap feltűnt a nézett filmben, hogy picit sok a mély, azt hittem, szarul van keverve, nem foglalkoztam vele.

    harmadnap meg hallgattam egy kis zenét, és nagyon telítve volt méllyel. ahhoz a zenéhez kifejezetten illett, akkor néztem meg a kapcsolókat, és állítottam vissza. így lett jó, bár szeretem a mélyet, jobb a tisztább hangkép, mint a mély-súlyozott.

    visszatérve az mk2 és mk3 közötti különbségre: az mk2-nek alapállásban annyi a mélye, mint az mk3-nak maximum mélykiemeléssel. és az mk2-n még két állásban lehet tovább kiemelni a mélyet, de visszavenni nem lehet belőle. nálam ezért lett az mk3.

Új hozzászólás Aktív témák