Hirdetés

Zenfone blog: előrendelhető a Zenfone 3

Az Asus az idei Computex alkalmával mutatta be a Zenfone készülékcsalád harmadik generációját. A tajvani cég szokás szerint egyszerre több verzióval is készült. Az alap Zenfone 3 két méretben létezik, az 5,2 hüvelykes típusszáma ZE520KL, ebben 3 GB RAM ücsörög, míg az 5,5 inches modell ZE552KL néven lép piacra itthon is, itt a RAM mérete 4 GB. Érdekes módon Zenfone 3 Max néven jönnek a gyengébb változatok, a Snapdragon 625-ös chipsetet MediaTek 6737M váltja és csak 2 GB RAM, nyilván ez meglátszik az árazáson is. Bár a Zenfone 3 Max csak HD felbontású kijelzővel bír, a "Max" utótagot a 4130 mAh-s Li-Pol akkumulátorával érdemelte ki.

Nem maradunk csúcsmodell nélkül sem, itthon is kapható lesz a Zenfone 3 Deluxe, amely már inkább phablet a maga 5,8 hüvelykes kijelzőjével, Snapdragon 820-as chipsetjével és 6 GB méretű memóriájával. Itt a kamera is ütősebb (23 megapixeles Sony szenzor), a kijelző pedig AMOLED technológiát kapott.

Az előrendelés már megkezdődött az alábbi helyeken:

Aki inkább személyesen venné kézbe az újdonságokat vásárlás előtt, az pedig hamarosan a MediaMarkt és az Euronics boltjaiban találkozhat velük. Mi pedig természetesen részletes tesztekkel jelentkezünk, először a két Zenfone 3-mal, majd később a többi verzió kapcsán is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt