Zenei téren üt majd nagyot a V30

A dél-koreai gyártó készen áll az LG V30 csúcsphablet bemutatására, és bár a másodlagos kijelzővel kapcsolatos koncepciót felülírták, a B&O Play céggel közösen továbbra is az audiofilek igényeit szeretnék maximálisan kiszolgálni. Amit elárultak: az újdonság az ESS műhelyéből származó Sabre ES9218P chipet kap, ami alapvetően ugyanaz, mint a V20-ban lévő 32-bites, 394 kHz-es digitál-analóg átalakítóval szerelt egység, a hangsúlyt inkább a szoftveres finomhangolásokra helyezték.

Ennek megfelelően kerültek bele digitális szűrők, amik értelemszerűen még a konverzió előtt optimalizálják stílushoz a hangzásvilágot, illetve képesek különböző hangtereket imitálni. Így kiválaszthatja a felhasználó, hogy egy rendkívül részletes stúdiófelvételhez igazodjon a séma, vagy egy koncertfelvételt készülünk épp újra átélni. A beállítások közt lehet majd állítani a bal és jobb csatorna EQ-ját és természetesen a balanszot is, a frissített hardveres háttér pedig sokat segít abban, hogy a feldolgozás egy pillanat alatt megtörténjen, ne kelljen semmire sokat várni.

A szoftveres hátteret is megmutatták, itt bizony vannak új lehetőségek
A szoftveres hátteret is megmutatták, itt bizony vannak új lehetőségek [+]

Javítottak a mikrofonos képességeken is, a HD Audio Recorder most már még jobban tudja, amit a V20 is elkezdett: az érzékenységet nagyon pontosan állítja úgy, hogy egy süketszobában suttogást is meghalljon, de egy mennydörgéstől se torzítson be, ha épp az a feladat. A FullVision OLED kijelzővel szerelt óriásmobil bemutatója augusztus 31-én lesz, mi már Berlinben vagyunk, így erről az eseményről is élőben tudósítunk majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés