Hirdetés

WP blog: Újabb Nokia sajtótájékoztató a láthatáron

A Nokia nemrég a hivatalos Twitter-csatornán tette közzé a hírt, miszerint alig egy hónap múlva egy újabb sajtótájékoztatót tart a cég. Arról egyelőre nincs információ, hogy mi lesz az október 22-i rendezvény főszereplője (illetve a helyszínt is balladai homály fedi), ám az internetes pletykagyár természetesen újult erőre kapott a hír hallatán.

A legtöbb forrás szerint a finn gyártó eddigi legnagyobb készülékét leplezik majd le a rendezvényen, mely a Lumia 1520 névre hallgat és 6 hüvelykes képátlójú kijelzővel érkezik. A Verge szakportál értesülései szerint egyébként az említett telefont szeptember során mutatta volna be a Nokia, ám jelenleg ismeretlen okok miatt október végére csúszott a premier. A phablet mellett egy táblagépre is van esély, mely 10,1 hüvelykes képátlóval rendelkezik és Windows RT-t futtat.

Természetesen ezeket az információkat fenntartásokkal kell kezelni, hiszen a finn gyártó egyelőre hivatalosan semmit nem erősített meg. Alig több, mint egy hónap múlva pedig minden kiderül majd, természetesen a Mobilarena hasábjain is élőben közvetítjük a rendezvényt.

 

Azóta történt

Előzmények