Hirdetés

WP blog: Újabb Huawei mobilok a horizonton

A Microsoft-Nokia házasság szerencsére nem változtatott a többi WP-gyártó hozzáállásán, a Samsung és a HTC mellett a Huawei is új Windows Phone alapú eszközökön dolgozik. Richard Ren, a Huawei európai részlegének felsővezetője nyilatkozta a napokban, hogy a gyártó továbbra is elközelezett marad a Microsoft mobilplatformja mellett, a készülékek fejlesztése nem áll meg.

Ennek jeleként a napokban újabb pletykák érkeztek a Huawei Windows Phone részlegéről. Elsőként a még be sem jelentett Ascend W3 került terítékre, melyről néhány kémfotó érkezett. A hírek szerint a készülék a középkategóriában indul majd, zöld és sárga színben lesz kapható, fémes anyaghasználat mellett. A második szivárgás egy új csúcsmodell érkezését helyezi kilátásba: a szóbeszéd szerint a Huawei egy Full HD felbontású kijelzővel, 13 megapixeles kamerával és 32 GB háttértárral szerelt készüléken is dolgozik.

Persze ezeket az információkat fenntartással kell kezelni, hiszen a kínai gyártó hivatalosan még nem erősítette meg a készülékek érkezését. Hamarosan remélhetőleg további információkat is kapunk az eszközökkel kapcsolatban.

Azóta történt

Előzmények