Hirdetés

WayteQ blog: WayteQ xTAB-70w előzetes

Nem sokkal az xTAB-80 után befutott hozzánk a kistestvér, az xTAB-70w. Ez a két készülék már a WayteQ és a Ramos közös munkájának gyümölcse. Míg a nagyobbik változatban a cég első 8 hüvelykes tabletjét köszönthettük, addig a 70w abban (is) hoz újítást, hogy szakít az eddigi 4:3 képaránnyal, helyette a szélesvásznú 16:10-et alkalmazza.

A külső teljesen megújult és könnyedén megkülönböztethető a korábbi WayteQ készülékektől. 7 hüvelykes mivoltából adódóan nem mondható nagy darabnak, könnyedén magunkkal tudjuk vinni. Érdekes hatást kelt a sötétbarna színű burkolat és immár az előlapra költöztek az androidos gombok. A kijelző egyébként multi-touch és 1024x600 pixeles felbontással rendelkezik, ami ilyen méretben egész jól hangzik.

A burkolat alatt az AMLogic 1 GHz-es processzora, 512 MB RAM és 8 GB belső tárhely dolgozik, utóbbit microSD-vel bővíteni is lehet. Van még WiFi, USB OTG, külső 3G modem támogatás, miniHDMI, 3,5-es jack, sőt még infra is. Kapunk két kamerát, az előlapi VGA mellett egy 2 megapixelest tettek a hátuljára. Szoftver tekintetében sem panaszkodhatunk, a gépen alapból az Android 4.0.3-as verziója fut. Hogy mindez mire elegendő és milyen élesben a készülék, azt a hamarosan érkező teljes tesztünkből kiderül.

Rusi

Azóta történt