Befutott a két új iQOO

A Z6 és Z6x Kínában mutatkozott be, így errefelé kevésbé izgalmas, viszont az előzetes menetrend ezzel helytállónak tűnik.

Hirdetés

Korábbi értesülések szerint a Vivo több érdekes termékkel is készül az kora őszi, majd az ünnepi szezonra, többek között a hajlítható X Fold S modellel, ami elvileg már szeptemberben be is mutatkozik. Erre pedig minden esély megvan, tekintve, hogy az augusztusra prognosztizált iQOO Z6 és Z6x menetrendszerűen befutott a Kínai piacra. Az iQOO Z6 egyébként már létezik ezen a néven, de a nemzetközi piacon szokás szerint eltérő specifikációval.

IQOO Z6
IQOO Z6 [+]

A Kínai Z6 először is Snapdragon 778G+ lapkakészlettel dolgozik 8 vagy 12 GB RAM-mal, az akku 4500 mAh kapacitásúra csökkent, de a töltésteljesítmény 18 watt helyett 80 wattra nőtt, a kijelző paraméterei (120 Hz, FHD+, LCD) viszont megegyeznek, csak kisebb képátló (6,54") mellett. A hátlapi kamerarendszer is más. A két 2 megapixeles segédszenzor maradt, de a főkamera itt egy 64 megapixeles egység optikai stabilizálással, a szelfikamera viszont 8 megapixelre inflálódott.

IQOO Z6x
IQOO Z6x [+]

Az iQOO Z6x egy szerényebb ajánlat MediaTek Dimensity 810 szettel, 6 vagy 8 GB rendszermemóriával és csak UFS 2.1-es belső tárhellyel 128 vagy 256 GB terjedelemben. A 6,58 hüvelykes LCD panel semmi különöset nem tud felmutatni, egy 8 megapixeles előlapi szenzor cseppen bele, az ujjlenyomat-olvasó pedig szintén a bekapcsológombban keresendő. A hátlapi kamerarendszer fénypontja az 50 megapixeles főkamera, amit csak egy 2 megapixeles makróegység kísér. A Z6x vonzereje a 6000 milliamperórás akkumulátor lehet, amit 44 wattos teljesítménnyel lehet tápolni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • IQOO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés