Videón látható bemutatója előtt a Redmi Pad

Egy spanyolajkú YouTube videós készített kicsomagoló videót a még be sem jelentett Redmi táblagépről.

Október 4-én várható a Xiaomi Redmi Pad táblagép hivatalos bemutatója, az eszközről viszont egy dél-amerikai YouTube-csatornára feltöltöttek egy kicsomagoló és bemutató videót, amiből kiderül pár extra részlet azokon kívül, melyeket a kiszivárgott fotók már lelepleztek. A dobozban a táblagép mellett egy 22,5 wattos fali adapter lesz majd, ugyanakkor a videóból kiderül, hogy a táblagép csak 18 wattot fog felvenni vezetéken keresztül. A két rövidebb szélén a keretnek összesen négy hangszóró lesz és adott hozzájuk állítólag a Dolby Atmos támogatás is. A 3,5 milliméteres jack csatlakozó ugyanakkor nem fért el a táblában.

Képeken a Redmi Pad.Képeken a Redmi Pad.Képeken a Redmi Pad. Képeken a Redmi Pad. (forrás: Részlet a videóból) [+]

A hátlapon és az előlapon is egy-egy 8 megapixeles kamera van, az előlapi 105 fokos látószöggel bír. A hátlapi kamera elrendezése hasonlít a Xiaomi 12-es széria telefonjaihoz, feleslegesen hatalmas a kamerasziget, LED villanó nincsen.

A Redmi Pad oldalról: hangszórók, mikrofonok, gombok, kártyafoglalat.A Redmi Pad oldalról: hangszórók, mikrofonok, gombok, kártyafoglalat.A Redmi Pad oldalról: hangszórók, mikrofonok, gombok, kártyafoglalat. A Redmi Pad oldalról: hangszórók, mikrofonok, gombok, kártyafoglalat. (forrás: Részlet a videóból) [+]

A beépített akkumulátor 8000 milliamperórás lesz, ez egy 10,6”-es IPS LCD-t hajt majd meg, aminek frissítése 60 és 90 Hz között állítható. A rendszerchip a MediaTek Helio G99-es lapkája, a videón kicsomagolt táblagép a 4/128 GB-os kiszerelés. A pletykák szerint 250 euró alatt lesz a Redmi Pad induló ára, itt megtekinthető a videó:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés