A Xiaomi véletlenül megosztott egy képet a Redmi Pad tabletről

Az olcsóbb táblagépnek a Xiaomi 12T telefonok mellett kellene bemutatkoznia, véletlenül kiposztoltak róla egy képet az Instagramra.

Ezen a héten lesz a Xiaomi 12T és 12T Pro premierje. A telefonokról képek és adatok is kiszivárogtak már, mellettük pedig egy olyan pletyka is szárnyra kapott, mely szerint a Redmi vonal is kap táblagépet, érkezik a Redmi Pad. Most a Redmi Pad érkezését megerősítette a Xiaomi Kuwait Instagramja, ahová megosztottak egy fotót a táblagépről, ugyanakkor a Pricebaba azt írja, a bemutató dátumát októberre tolta a gyártó.

A tabletről nyilvánosságra került fotó egybevág azzal, amiket a renderképeken lehetett látni, a táblagép a képen látható mentazöld mellett elérhető lesz még grafitszürke és ezüst színekben. A Pricebaba forrásai szerint két konfiguráció biztos, a 3/64 GB és a 4/64 GB, viszont a korábban pletykált 4/128 GB-os változat lehet nem hagyja el Kínát.

Fotón a mentazöld Redmi Pad.
Fotón a mentazöld Redmi Pad. (forrás: Pricebaba) [+]

Szintén csak pletykák alapján ismerni a hardvert, állítólag MediaTek MT8781 lesz a rendszerchip, egy középkategóriás lapka, aminek CPU-ja két 2,2 GHz-es Cortex-A76-os és hat 2,0 GHz-es Cortex-A55 maggal dolgozik. Mellé egy Mali-G57 MC2 GPU kerülhet, amiből nem ördögtől való arra következtetni, hogy egy 6 nanométeres Helio G99 variánsról van szó. A pletykák 11,2 hüvelyk képátlójú IPS LCD-ről, Android 12-n alapuló MIUI Pad 13 rendszerről, 7800 mAh-s akkumulátorról, 22,5 wattos töltésről, 8 megapixeles kameráról és “2K” felbontásról beszélnek.


Korábbi renderkép a Xiaomi 12T-ről és a Redmi Pad tabletről. (forrás: Abhishek Yadav)

Az biztos, hogy lesz a táblagépből Wi-Fi és Wi-Fi + 4G/LTE modell is, utóbbit az Egyesült Arab Emírségekben már engedélyezte az illetékes hatóság. Európában várhatóan 250 euróról indul majd a tablet ára, viszont ha az embernek szüksége van a nagyobb tárhelyre és a mobilhálózati kapcsolatokra is, simán felpumpálhatja 350 euróig az árakat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés