Videón az Apple fordítható USB kábele

Hirdetés

Az Apple még az iPhone 5 bemutatásakor váltott nagyot, és a korábbi 30 tűs csatlakozó helyett a Lighning megnevezésű dugóra váltott. Az almás vállalat most megint csavar egyet a dolgon, viszont a hírek szerint az újítás az USB kapu felőli részt érinti majd. Az iPhone 6-tal együtt debütáló kábel USB-s része ugyanis a Lightninghoz hasonlóan akármelyik oldalról hozzákapcsolható lesz majd a számítógéphez, így sokkal kényelmesebb lesz a használata.

A működés most egy nagyon rövid videón tekinthető meg, köszönhetően Sonny Dicksonnak, A kisfilm sokat nem mutat persze, viszont tökéletesen szemlélteti az eszköz praktikusságát és kinézetét, ahol a cél érdekében a tűket valószínűleg középre helyezik majd el. Az új csatlakozó minden bizonnyal az összes jövőben érkező Apple terméknél kötelező lesz majd, bár ez legalább nem érinti a tartozékokat, szóval mindenki számára üdvözítendő dolognak fog számítani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPad Air - szállj fel magasra

    Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.

  • Apple iPhone 5c - az újracsomagolás művészete

    Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.

  • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

    Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

  • Apple iPhone 5 - öt lett S

    Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?

Hirdetés