Videón a Mi Mix 2S

Az MWC-re, legalábbis annak környékére várja a sajtó a Xiaomi Mi Mix 2S leleplezését, ami állítólag megújult kamerarendszerrel és Snapdragon 845 rendszerchippel hívja fel magára a figyelmet. A korábban kiszivárgott, bár gyanúsnak tűnő rendert nem cáfolja, de érdemben nem is erősíti meg, a kézben tartott, használat közben készült videó sem a mobil tetejét, sem a hátulját nem mutatja meg.

Ami viszont egyértelműen látszik, az a MIUI frissített rendszere, ami az iPhone X-hez hasonló gesztusvezérléssel váltja ki az alsó, virtuális vagy érintőgombokat. Jelenlegi információk szerint a Mi Mix 2S 5,99 hüvelykes Full HD+ felbontású OLED kijelzőt, 8 GB RAM-ot, 256 GB-os belső tárhelyet kap. Egy RGB + monokróm, egyenként 12 megapixeles szenzorpár lehet a hátlapján, és elképzelhetően kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasóval szerelik fel. A hivatalos bejelentésig ezek persze csak találgatások.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet

    Philippe Starck visszaült a tervezőasztalhoz, és sokkal jobb csúcstelefont rajzolt, mint tavaly: a lenyűgözően szép Mi Mix 2 átlagméretűre fogyott és jó irányba tereli a kávamentes trendeket.

Hirdetés