Hirdetés

2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Vezeték nélküli füles jár majd az iPhone 7-hez?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Ha már az Apple száműzi a 3,5 milliméteres jack csatlakozót az új készülékekről, akkor a Beatsszel karöltve valami nagyobb dobással pótolja a hiányérzetet.

Hirdetés

A legújabb pletyka hallatán nem véletlenül mérgelődnek sokan. Az Apple-nél minden második generációs iPhone esetén várható nagyobb változtatás a dizájn terén, ez pedig a minden bizonnyal szeptemberben érkező készülékek esetén lesz újra aktuális. A szóbeszédek szerint az almás vállalat jelentős vékonyításba kezd, aminek egyik áldozata a 3,5 milliméteres jack csatlakozó lehet, ami száműzésre kerül majd. Érdekesség, hogy az első ilyen jellegű hír óta már petíció indult a felhasználók körében, hogy az Apple tartsa meg az interfészt, a dokumentumot eddig 215 ezren írták alá, a szám pedig napról napra növekszik.

Újabb nagy átalakítás várható a headsetek tekintetében?
Újabb nagy átalakítás várható a headsetek tekintetében? [+]

Egyre több információ lát azonban napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a cupertióniak milyen megoldással próbálnák meg megvigasztalni a csalódott vásárlókat. A korábban felvásárolt Beats Electronicsszel közösen ugyanis olyan headsetet fejlesztenek, ami vezeték mentesen kapcsolódik az iPhone-okhoz, és természetesen már az alapcsomag része lenne. Az okosak már a nevét is tudják a tartozéknak: Airpods. Lesz rajta mikrofon, ami a zajszűrésre is jó lesz, illetve természetesen támogatni fogja a Siri vezérlését is. Vannak viszont olyanok is, aki szerint ez a füles külön kerül majd fel a boltok polcaira, így az Apple olyan termékekkel szállna versenybe, mint a Moto Hint, az Earin, vagy éppen a Bragi Dash, mondani sem kell, hogy egyik sem filléres darab.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.