Vékonyabb, könnyebb, fényesebb

Hirdetés

Eddig folyamatosan arról szóltak a hírek, hogy a Sony nem tart sajtótájékoztatót a Mobile World Congressen, a legutóbbi hivatalos megkeresésünkre is ezt az álláspontot tartották. Ehhez képest most minden jel arra mutat, hogy egy "vékonyabb, könnyebb, fényesebb" eszközt mutatnak majd be Barcelonában.

Sony Xperia Z4 Tablet

A fent látható, Twitteren megjelent kép tanúbizonysága szerint egy tablettel rukkolhatnak elő (korábban pont a Sony buktatta le saját készülékét), mely az elődmodellhez hasonlóan fém kerettel rendelkezne. A három kifejezés nem meglepő módon a formatervre és a kijelzőre utal majd, utóbbi a hírek szerint QHD felbontású lesz majd, hardver tekintetében pedig minden bizonnyal egy Snapdragon 810 SoC-re lehet számítani. Az Xperia E4 és annak 4G-s variánsa korábban már igencsak csöndben látott napvilágot, érdekes lenne, ha a japánok csúcstabletje is hasonló módon kerülne piacra, mindenesetre így talán még több figyelem hárulhatna majd az Xperia Z4-re, ami hónapokon belül szintén a boltok polcaira kerülhet majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Sony Xperia Z3 Tablet Compact - vízben is varázsol

    A japán gyártó felsőkategóriás tabletje vékony, kompakt és vízálló lett, kapott egy igencsak jó kijelzőt, hardveresen pedig még inkább megállja a helyét.

  • Sony Xperia T3 - acélos óriás

    Nagyképernyős, vékony mobiltelefonnal állt elő a Sony, amely a középkategóriában megjelenésével, kamerájával és kecses, rozsdamentes acél fémkeretével hívja fel magára a figyelmet.

  • Sony Xperia Z2 Tablet - a légtornász

    Elképesztően karcsú, szinte légies táblagép a Sony újdonsága, amely erőnek sincs híján. Az üzemidő azonban kissé kevéske, ráadásul igencsak megkérik a szépség árát.

Hirdetés