USB Type-C csatlakozót kap a OnePlus 2

Hirdetés

Egyre több információ derül ki a következő OnePlus csúcsmodellről, a nagy sikerű One utódja egészen biztosan Qualcomm Snapdragon 810 rendszerchipet kap, most pedig a gyártó kiszivárogtatta, hogy a OnePlus 2 névre hallgató készülék USB Type-C portot fog kapni. Az új csatlakozó magasabb elérhető adatátviteli sebességet és szimmetrikus kialakítást kínál, mint a microUSB, ezért kifejezetten üdvözlendő megoldásról beszélünk.

USB Type-C csatlakozót kap a OnePlus 2
[+]

A közeljövőben minden valószínűség szerint még több adat fog hivatalos forrásból kiderülni a OnePlus 2-ról, hamarosan pedig megtörténhet a bemutató is, ahol az is pontosan kiderülhet, hogy mennyivel lesz drágább a készülék az elődmodelljénél, ami elsődlegesen a barátságos árcímkéjével hódított. A legutóbbi értesülések szerint 403 dollár körül indulhat, ami átszámítva, egyéb költségek nélkül 110 000 forint körüli összeget jelent.

Azóta történt

  • Július 27-én mutatkozik be a OnePlus 2

    A vállalat hivatalosan is tudatta, hogy mikor fog debütálni a legújabb csúcsmodellje. A bemutató érdekessége, hogy felhasználják hozzá a virtuális valóságot is.

  • Képeken látható a OnePlus 2 elő- és hátlapja

    Óriás hype övezi a kínaiak következő csúcsmodelljét, már lassan minden tudunk a készülékről, ám most már fotókon is megcsodálható a masina.

  • Háromféle OnePlus 2 érkezhet?

    A OnePlus 2 Bluetooth SIG certifikációjakor derült ki, hogy háromféle modell is piacra kerülhet a kínai gyártó idei csúcsmodelljéből.

  • 4 GB LPDDR4 RAM-ot kap a OnePlus 2

    Újabb információt osztott meg a vállalat a rövidesen bemutatásra kerülő csúcskészülékéről, az új RAM modul gyorsabb és kevesebbet fogyaszt, mint az LPDDR3.

Előzmények

  • Biztosan Snapdragon 810-et kap a OnePlus 2

    A OnePlus a hivatalos fórumán tette közzé, hogy a következő csúcskészülékük a Qualcomm Snapdragon 810 lapkakészletet fogja használni.

  • Képen a OnePlus 2 prototípusa

    Maga a OnePlus tette közzé azt a képet új játékának poszterén, amelyen megpillantható a One folytatásának korai, tervezési fázisban lévő prototípusa.

  • Ilyen lesz a OnePlus Two?

    Egy online áruház kínálatában hosszú hónapokkal a tervezett bevezetés előtt felbukkant a OnePlus következő készüléke.

Hirdetés