Újraértelmezi a Motorola a kagyló-koncepciót

Legalábbis egy tervezetet már levédettek. Nem biztos, hogy tényleges termék lesz belőle, bár a Motorolának van gyakorlata a flipes készülékekkel.

A Motorola 2019-ben elsőként mutatott be kagyló formátumú telefont flexibilis kijelzővel, ami akkoriban azért elég nagy szám volt, a lelkesedést pedig az is fokozta, hogy a klasszikus Motorola Razr modernizált verziója volt. Azóta a Samsung is beszállt a buliba a Z Flip szériával, a Huawei most dobta piacra a P50 Pocketet, a Motorola pedig a Razr harmadik generációjával készül, ami az eddigi információk alapján a csúcskategóriában várható.


[+]

Nem valószínű, sőt, biztos, hogy nem a most levédetett tervrajzok alapján készül a Razr 3, viszont érdekes koncepciónak tűnik. Nagyjából úgy kell elképzelni, mint egy nagyon keskeny Flex Pait. A lényegen nem változtatott a Motorola, csak a flexibilis kijelző itt kívülre kerül. A kamerarendszer és a szenzorok külön szigeten foglalnak helyet, a zsanérszerkezet pedig lehetővé teszi a résmentes záródást. Jó ötlet a külső kijelzős kagyló formátum vagy maradjunk a megszokott kialakításnál?

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés