Hirdetés

Újra rádióműsort csinál a Mobilarena stábja

Rádióműsor újratöltve: mint az közismert, pár hónapja a Radiocafé megszűnt létezni, hogy miért és hogyan, az most nem ide tartozik. Minket ez annyiban érintett, hogy korábbi Térerő, majd Konnektor néven futó műsorunk is ennek megfelelően megszűnt. Ám már akkor is tudtuk, hogy bár egy korszak lezárult, érdemes technikai dolgokról beszélni a rádióban, már csak azért is, mert napról-napra jobban szövi át az életünket a mobilkommunikáció, a szórakoztató elektronika és az informatika.

Így aztán igen gyorsan találtunk a műsornak új helyet, hiszen bár hazánkban a "beszélgetős", azaz a talk rádiók száma nem túl magas, de több helyen is jártunk annak érdekében, hogy újra adásunk lehessen. Hamar kiderült, hogy a Gazdasági Rádió lesz a mi helyünk, az ottani vezetőség abszolút partnernek mutatkozott minden tekintetben, így aztán Szenzor néven, minden csütörtökön 15 és 16 óra között leszünk hallhatóak. Budapesten a 105,9 MHz-en, Balassagyarmaton 95,7 MHz-en, Egerben pedig a 100,7 MHz-en fogható az adás.

A Szenzor nem csak mobilkommunikációval, hanem szórakoztató elektronikával, informatikával, netes történésekkel, piaci folyamatokkal is foglalkozik. Az első adás gerincét a Google+ adja, az első műsort Bodnár Csaba (Bocha) és Fekete Gábor (Pheke) vezetik. A Gazdasági Rádió adását interneten ide kattintva lehet hallgatni. Mobilosoknak jól jöhet a kisebb bitrátájú, 64 és 32 kbites változat is.

Hirdetés