Újabb zenetelefon: LG G932

Ezúttal az LG mutatta be középkategóriás zenetelefonját. A gyártók úgy gondolták, hogy az üzleti, a fiatalos, a strapabíró, vagy éppen a designtelefon kategóriák mellé ideje nyitni egy újabbat a zenetelefonok számára. Mára már minden neves gyártó bemutatta ilyen jellegű készülékét, gondoljunk csak a nemrég bejelentett Nokia N91-re, vagy a szintén viszonylag friss SonyEricsson W800-ra.

Hirdetés

Az LG G932 - ha zenei tudását nem számítjuk - átlagosnak mondható készülék. A GSM rendszerű telefon 110 grammos tömegével kicsit nehezebb, mint kategória hasonló modelljei. Belső kijelzője 128x160 pixeles, 262 ezer színű TFT, a fedlapon 96x96 képponton, 65 ezer színben kísérhetjük figyelemmel a spektrum analizátor működését.


Forrás: www.mobile-review.com

 

A telefonban 4+2 időréses GPRS is helyet kapott, kezeli a JAVA alkalmazásokat (gyárilag még egy karaoke programmal is felszerelték), a fedlapon található kamera pedig VGA felbontású képek készítésére alkalmas. A 64 szólamú polifonikus MIDI fájlok mellett a telefon fő profilja az MP3 és AAC lejátszása. A felhasználó egy szabványos, 3,5mm-es jack csatalkozón keresztül kötheti hozzá a fülhallgatót a telefonhoz. A 64 megabájtos belső, ám nem bővíthető memóriába egy albumnyi zene nagyjából fel is fér.

A konzervatív formájú telefonról még az is elképzelhető, hogy hazánkban is forgalomba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés