Új három SIM-es Acer telefon debütál májusban

Az Acer a New York-i sajtórendezvényén megmutatta az új, három SIM-es Liquid X2-t, ami egy 5,5 hüvelykes phablet a tajvani gyártó műhelyéből. A készülék május végétől elérhető az Egyesült Államokban, ahol még a dual SIM-es készülékek sem kifejezetten elterjedtek.


Ilyen az Acer Liquid X2 hátulról. Forrás: The Verge [+]

A gyártó 64-bites, nyolcmagos processzorral, 13 megapixeles elő- és hátlapi kamerával és nagy méretű, 4000 mAh-s akkumulátorral szerelte fel a Liquid X2-t. Az Acer-nek már van három SIM-et fogadni képes telefonja, a Liquid E700-at még januárban teszteltük, de az X2 egy jóval feljebb pozicionált eszköz.


[+]

Több információ egyelőre nem derült ki az új eszközről, amit egyelőre kipróbálni sem lehetett, ugyanakkor lencsevégre lehetett kapni egy középen kivágott készülékvédő tokot (Multimedia Flip Cover), ami a nagy ablakos rivális megoldásokhoz képest keskeny interfészt kapott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

  • Acer Liquid E700 - SIM-háromság

    Az Acer új középkategóriása nem egy, nem kettő, hanem mindjárt három SIM-kártyát is képes befogadni, emellett a nagy telep is ígéretes, ám becsúszott néhány hiba.