Újabb forrás szerint lesz nagyobb Pixel Watch 3 is

A 41 mm-es tokozás mellett 45 mm-es modell is várható októberben.

2022-ben mutatta be a Google az első Pixel okosórát, és 2023-ban érkezett a Pixel Watch második generációja, de változatlan formában, egyetlen elérhető 41 mm-es méretben. Ez furcsa, a gyártók általában minimum két méretet szoktak kínálni ugyanabból az órából, és újabb információk szerint a Google is úgy döntött, a harmadik generációra megérett a Pixel Watch is a nagyobb méretre. A 9to5Google forrásai szerint októberben a 41 mm-es verzió mellé bekerül a 45 mm-es óratok is a Google kínálatába.

A dizájn lehet, hogy nem változik, csak nagyobb lesz az óra
A dizájn lehet, hogy nem változik, csak nagyobb lesz az óra (forrás: Wired) [+]

Egyelőre nem tudni arról semmit, hogy a Google megkülönböztetné-e a két Pixel Watch 3-at a kijelző és akkumulátor méretén kívül bármilyen hardveres vagy szoftveres funkcióval, esetleg a tokozás formájával vagy anyagával. Ha igaz a pletyka 45 mm-es méret kapcsán, a nagyobb Pixel Watch 3 az Apple Watch Series 9-es órával lenne megegyező kiterjedésű, és nagyobb lenne a Samsung Galaxy Watch6-nál, de kisebb a Galaxy Watch6 Classicnál.

A lap forrása szerint a Google őszi hardverbemutatójára a harmadik generációs órán kívül Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel Fold 2 telefonok is várhatók Tensor G4 lapkára építve, illetve Pixel Buds Pro 2 fülhallgató is erősebb ANC-vel és fejlettebb Asszisztens funkciókkal.

Előzmények

Hirdetés