Új zajszűrős fülhallgatóval bővítette kínálatát a Sony

Megjelent a WF-C700N.

Friss aktív zajszűrésre képes TWS fülhallgatóval bővült a Sony kínálata. A WF-C700N formáját tekintve a WF-C500-hoz, tudását tekintve pedig a Linkbuds S-hez áll közelebb. Árban is utóbbi felé húz, a WF-C700N magyarországi ajánlott fogyasztói ára 49 990 forint, a LinkBuds S pedig már "csak" 54 990 forintba kerül. Az új modell értékesítése április 5-én indul, fekete, fehér, lila és zöld színben lesz kapható a fülhallgató.

A WF-C700N színei
A WF-C700N színei (forrás: Sony) [+]

Az aktív zajzár (ANC) mellett van a Bluetooth 5.2-es kapcsolaton keresztül multipont támogatás és Google Fast Pair valamint Windows Swift Pair gyors párosítás, de nincs LDAC vagy más nagy felbontású kodeken keresztül történő kommunikáció, amit a Linkbuds S már tud, AAC-n és SBC-n keresztül fogad hangot a WF-C700N. Kialakításában a fülhallgató hasonlít elődjére: a hallójáratba egy szilikon haranggal nyúlik be a vetőcső, a fülhallgató teste pedig a fülkagylóban pihen. Érintőfelület helyett a füles külső részén fizikai nyomógomb található, ez egyszeri, kétszeri vagy négyszeri nyomást és nyomva tartást ismer fel, a Headphones Connect alkalmazáson keresztül programozható, hogy mit csináljon a nyomkodásra.

Hirdetés

(forrás: Sony) [+]

Adott a 360 Reality Audio funkció, ami térhatású hangzást kelt, illetve van DSEE felskálázás és manuális EQ is a Headphones Connect applikációban. Az aktív zajszűréshez is van több mód, ezeket is az alkalmazáson keresztül állíthatja az ember; van a környezeti hangokhoz alkalmazkodó ANC és van a külvilág hangjait beengedő transzparens mód is.

A hordozó tok hosszúkás és apró, ennek hátránya, hogy viszonylag kicsi a benne található akkumulátor
A hordozó tok hosszúkás és apró, ennek hátránya, hogy viszonylag kicsi a benne található akkumulátor (forrás: Sony) [+]

A hangokat 5 mm-es hangsugárzó szólaltatja meg, a fülhallgatók egyenként 4,6 grammot nyomnak és IPX4-es fröccsenésvédelemmel rendelkeznek. A töltőtok 31 gramm, ezt USB-C csatlakozón keresztül lehet tölteni, nagyjából 3 óra a teljes feltöltési idő. A fülhallgatók a tokban 1,5 óra alatt töltődnek fel teljesen, egy töltéssel pedig 7,5 óra üzemidőt biztosítanak zenehallgatásra ANC-vel és 10 órát ANC nélkül. Hívásokra 5 órán át lehet használni, két mikrofon felel a hívások hangjáért, ezek közül a külsőt háló fedi a szélzaj szűréséért. Adott a tízperces gyorstöltés, a fülesek 10 perc után a tokban 60 percnyi működésre elegendő energiát vesznek fel, az viszont negatívum már a specifikációs lista alapján is, hogy a tok csupán egy újratöltésre elegendő energiát képes magában tartani, így a teljes üzemidő maximum 15 óra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés