Új Xiaomi okosóra is várható holnap a Redmi 9 5G-vel

Az előzetes nem túl informatív, de az FCC adatbázisa már beszédesebb volt.

A Xiaomi holnap mutatja be a Redmi 9 széria 5G-képes variánsait, de elvileg egy új okosóra is érkezik. Az egyébként kreatív előzetes nem sokat árul el, önmagában csak annyit, hogy Viszlát Big Ben!, ami nyilván a méretekre utal. A Lu Weibing által megosztott kísérő szöveg már egyértelműbb. Kicsi, négyzetes kijelző és könnyű kialakítás. Erről az FCC szolgáltat konkrétabb információkat.

A Mi Watch Lite 1,41 hüvelykes, szögletes kijelzőt kap automatikus fényerőszabályozással, ami valóban kisebb, mint az eredeti Mi Watch 1,78 hüvelykes AMOLED panelje. A kisebb készülékbe kisebb akkumulátor is fér 230 mAh kapacitással, de nem spórolják ki a folyamatos monitorozásra képes pulzusszenzort és a beépített GPS modult, a szerkezet pedig 5 ATM nyomástűrés mellett vízálló, többek között úszáskövetéssel.

Android és iOS eszközökhöz 5.1-es Bluetoothszal kapcsolódik, egyes piacokon pedig Redmi brand alatt kerülhet forgalomba, tekintve, hogy a modellszám REDMIWT02, noha az eszköz Xiaomi Mi Watch Lite néven lett nyilvántartásba véve.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés