Új variációban érhető el a 12 GB-os Nubia Red Magic 5G

A gyártó rendszerint egy színvariációban kínálja a legkomolyabb felszereltséget, ami általában nem a legvisszafogottabb.

A Nubia Red Magic 5G elérhető akár 12 GB rendszermemóriával és 256 GB belső térhellyel is, de csak az úgynevezett Pulse színvariációban. Ami lássuk be, nem a legszolidabb kivitel, amit valaha láttunk. Az elődmodell esetében sem szerénykedtek, a legerősebb verzió konkrétan FC Barcelona színű volt. Nem mintha rosszul nézett volna ki, de egyrészt nem mindenki rajong pont azért a csapatért, másrészt lehet elvárás az extrém teljesítmény extrém megjelenés nélkül is.


[+]

Az idei széria egyébként az anyaghasználat és a kialakítás miatt is valamivel visszafogottabb, persze ott a Hot Rod Red verzió is, ha valaki beéri 8/128 GB-tal, de unalmasnak találja a feketét. Viszont az Eclipse Balck egészen elegáns és szolid lett gamer mobil létére. Valószínűleg ennek köszönhette a 12 GB RAM-mal szerelt változat a kimagasló népszerűséget Kínában, úgyhogy a gyártó nemzetközi forgalmazásban is elérhetővé tette és csak 20 euróval kerül többe (599 euró, körülbelül 206 ezer forint), mint az alapmodell. Az átlátszó modell viszont egyelőre marad otthon.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés