Új Skype-hardverek a LifeView kínálatában

Hirdetés

A LifeView márkanéven forgalmazott termékeiről hazánkban is ismert Animation Technologies egész sor újdonsággal érkezik a jövő héten kezdődő CES kiállításra. A tajvani vállalat az internetes hangátvitel terén is erősít két újabb, a Skype szolgáltatásait támogató eszközével.

A SkyPad nevű, számítógépre csatlakoztatható szett egy USB-s webkamerát és egy vezeték nélküli kézibeszélőt foglal magában. A talapzat az előbbi számára dokkolóegységként, az utóbbi számára bázisállomásként, illetve akkutöltőként funkcionál, ezenkívül egy háromportos USB 2.0 hubot is tartalmaz. A kamerát tetszés szerint asztalra is lehet állítani, vagy lapos kijelző peremére csíptetni. A kézibeszélővel a PC-n futó Skype alkalmazás szolgáltatásai vehetők igénybe, ideértve a SkypeOut és SkypeIn hívások kezdeményezését, illetve fogadását is.

A SkyChat adapter egy hagyományos analóg telefon használatát teszi lehetővé a Skype rendszerében. Az eszközt a telefonhálózatra és egy – Skype klienst futtató – számítógépre is rá lehet csatlakoztatni, így a felhasználó választhat, milyen úton kíván beszélgetést kezdeményezni, és természetesen bármely irányból fogadhat is hívásokat. A SkyChat a megszokott kényelmi szolgáltatásokat (hívástartás, -várakoztatás, -továbbítás, hívófél-azonosítás stb.) is biztosítja, emellett három résztvevős konferenciabeszélgetésekre is módot ad. A készülék beállításai egy hangmenü segítségével távolról is módosíthatók. A gyártó az új termékek részletesebb műszaki paramétereit és árát egyelőre nem tette közzé.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés