Új füles is várható a Realme-től

Viszont elképzelhető, hogy első körben nem csatlakozik az új telefonokhoz Európában

Manapság csak nagy vonalakban illik a mobilgyártó név egy-egy márkára, hiszen boldog-boldogtalan kínál a telefonok mellett viselhető kütyüt, illetve IoT és munkaeszközt, és igaz ez a Realme-re is. Teljesen vezetékmentes TWS füleseiből volt már szerencsénk a Buds Air és Neo vonalhoz, és most az előbbi széria bővítésére érkeztek tippek.


[+]

A mélykék kivitelben és házzal lebukott hearable a MySmartPrice információi szerint még februárban bemutatkozik Indiában, és a következő nemzetközi Realme esemény már a nyakunkon. Simán lehet tehát, hogy a Buds Air 3 a Realme 9 Pro családdal együtt debütál február 16-án, viszont elképzelhető, Európának várnia kell, mielőtt errefelé polcokra kerül.


[+]

A forrás 30 órás zenehallgatásról hallott a töltőtokot beleszámolva, amelyre Type-C kábel dugható. A képeken látható, csillogós kék kivitel mellett pedig várható egy sokkal szolidabb fehér változat is. Természetesen kötelezőnek tűnik a Realme Link alkalmazástámogatás és a Bass Boost+ mélyhang-kiemelés, ahogy a zajszűrés is.

Előzmények

  • Realme Buds Air és Neo - mint két tojás

    A mobilok után most két fülhallgatót hoztunk a BBK alá tartozó gyártótól, és bár alapvetően rétegigényt szolgálnak ki, épp emiatt lehetnek hiánypótlók.

Hirdetés