Új, egyszerűbb és olcsóbb órával készül a Honor

A Honor Choice Watch lehet a márka válasza a Redmi Watch 4-re.

Hirdetés

Hamarosan új okosórával bővülhet a Honor kínálata, a márka weboldalára már felkerültek a Honor Choice Haylou Watch rövid ismertetői. Egyelőre ár és teljes specifikáció nincsen, a név alapján pedig arra következtethetünk, hogy elsőként Indiában és az ázsiai régiókban lesz kapható a modell. A Honor kínálatában a Choice jelzéssel ellátott termékek általában az olcsóbb ajánlatok (például ez a fülhallgató), az óra esetében például a fémnek tűnő, de valójában műanyag tokozással spóroltak. Ettől függetlenül az óratest vízálló, 5 ATM minősítése van, vagyis nem csak zuhanyozni, akár úszni is lehet benne.

Honor Choice Haylou Watch
Honor Choice Haylou Watch (forrás: Honor) [+]

A beépített érnitőkijelző 60 Hz-es AMOLED, és a termékoldal szerint az 1,95 hüvelykes panelen 502 x 410 pixel terül el, 550 nites fényességével pedig korrekt olvashatóságot ígér. Az óratest jobb oldalán egyetlen nyomógomb. A hátoldalon van egy pulzus- és véroxigén-szint mérő szenzor, a Honor azt ígéri, hogy összesen 120 sportmódban rögzíthet majd a felhasználó edzéseket. Van alváskövető, légzésfigyelő, folyadékbevitel figyelő és menstruációs ciklust követő funkció is az órában, az adatokat pedig a Honor Egészség alkalmazásba lehet szinkronizálni Android és iOS rendszeren egyaránt okostelefonnal.


[+]

Van beépített GPS vevő, ez GPS, GLONASS, Galileo, BDS és QZSS konstellációkkal képes kommunikálni és útvonalat rögzíteni az edzésekhez. A beépített akkumulátor 300 mAh-s, ezzel tizenkét napnyi üzemidőt ígér a Honor “tipikus használattal”, de az “erőteljes használat” már csak 9 napra elég, ha pedig az AMOLED kijelző mindig éber kijelzés (AoD) funkcióját is használja az ember, akkor 5 nap lehet a maximum. A töltés egyedi mágneses töltővel történik, másfél óra kell az órának a feltöltéshez.


[+]

A fekete és fehér tokozású órához fekete vagy fehér szilikon szíj jár, viszont mivel standard 20 mm-es gyorskioldós kapcsolatot használ a Honor, így könnyedén cserélhető az óraszíj bármire. Az órában van beépített hangszóró és mikrofon is, így Bluetooth-kapcsolaton át telefonról fogadható hívás is, illetve van beépített hangrögzítő alkalmazás, valamint beállítható SOS funkció gyors hívásindításhoz a csatlakozó telefonon át.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés