TWS headsetet mutatott be az ZTE

Úgy hívják, hogy ZTE Livebuds, rendelhető Magyarországra is, nem túl drága, de nem tud semmi extrát.

Hirdetés

Nem is telefongyártó ma már, akinek nincs saját márkás Bluetooth headsete. A ZTE sem akart kimaradni, bemutatták a Livebuds nevű terméket, amely 40 euróért tehető kosárba a cég európai webshopjában. Külsőre pont olyan, mint a legtöbb hasonló szerkezet, egy töltőtokban ülnek a fülesek, amely 550 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. Elvileg egy töltéssel a két kis mütyür 20 órás készenléti időt nyújt, vagy 4 órás zenehallgatási időt, de azt nem részletezte a gyártó, hogy hányszor tudjuk a tokot teljes töltésre használni.


[+]

A két füles egyenként 4 grammot nyom, érintéssel lehet különböző parancsokat kiadni, IPX4-es vízállósággal rendelkeznek és 5.0-s Bluetooth technológiát használnak. A Livebuds annyiban azért többet kínál egy filléres TWS headsetnél, hogy van benne ENC-nek nevezett zajszűrés (environmental noise reduction), ami a ZTE szerint  környezeti zajok 90%-át kiszűri.


[+]

Egyelőre nem tudjuk, hogy hivatalosan is jön-e Magyarországra a termék, mindenesetre a gyártó európai webshopjából már most is rendelhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Hirdetés