Több ezer forintot spórolhatnak a feltöltőkártyások

Új feltöltőskártyás (prepaid) csomagjával a Vodafone szeretné felrázni ezt a piaci szegmenst, ehhez 19 forintos perc- és SMS díjakkal indítják a Tutit. A vállalat sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy az átlagos, több ezer forintos havi forgalmat bonyolító (29 perc és 3 SMS) ügyfelek a váltással akár 600 forintra is csökkenthetik kiadásaikat a konstrukcióban megszokott percalapú számlázás ellenére.

A Tuti tarifa esetében is igaz, hogy a kétezer forint feletti összegeket 365 napig, az ennél kisebb feltöltéseket 30 napig lehet felhasználni újabb pénzmozgás nélkül. A KSH adatai szerint jelenleg 11,7 millió mobil felhasználó van az országban, ebből 40,9 százalék (4,8 millió) a feltöltőkártyás megoldás. A Vodafone ügyfeleinek 39,3 százaléka feltöltőkártyás egyébként.

Feltöltőkártyás csomagok
Feltöltőkártyás csomagok (forrás: Vodafone) [+]

A Vodafone új csomagját választó jelenlegi ügyfelek a 1270-re küldött TV TUTI SMS kóddal válthatnak, más szolgáltatók ügyfelei pedig csatlakozhatnak ahhoz a 947 ezer eddigi számhordozóhoz, akik elérhetőségük megtartásával váltottak szolgáltatót.

A feltöltőkártyás csomaghoz napi, egyszeri és megújuló adatcsomagokat is vásárolhatnak az ügyfelek, illetve fontos lehet, hogy az Európa hazai áron opciót megrendelők díjmentesen fogadhatnak hívásokat (havonta maximum 60 percig), illetve 19 forintos percdíjért telefonálhatnak haza és küldhetnek SMS-t.

Hirdetés