Tényleg lesz fakóarany/fekete Razr

Miután a renderkép kiszivárgott, a Motorola megerősítette: valóban készül a hajlítható kijelzős kagylótelefon új színváltozata.

Új termékkategória küzd a legtrendibb mobil címéért: a hajlítható kijelzős okostelefon. A kis számban, drágán kínált kelékek esetében a dizájn pedig olyannyira fontos, hogy a Galaxy Z Flip bejelentése előtt méregdrága luxuskiadásokat lepleztek le a Samsung partnerei.

A Motorla Razr feketében
A Motorla Razr feketében

A Z Flip kifejezetten a Motorola Razr babérjaira tör, amely ugyan a Galaxy Fold után került piacra, ám a Samsung kagylótelefonja előtt kínál flipes kivitelt meggyőző formával, fekete/sötétszürke színkombinációban. Idő közben, nem hivatalos forrásból felbukkant egy fakóarany-fekete Razr is, a Motorola pedig megerősítette: valóban lesz kétszínű variáció.

A fakóarany-fekete változat
A fakóarany-fekete változat (forrás: The Verge / Motorola) [+]

Persze első körben a márka a fekete Razr előrendeléseit igyekszik teljesíteni, és állítólag időbe fog telni az 1500 dolláros kellék legyártása és kiszállítása, mielőtt új színváltozatra kapacitás jut, a vártnál ugyanis sokkal nagyobb iránta az érdeklődés. A Razrnek persze feketébe öltözve sincs szégyenkezni valója.

Előzmények

Hirdetés