Idén egy kiegészítővel támogatja az Apple a Fekete Történelem Hónapját

Tavaly egy egyedi Apple Watch 6-tal, idén passzoló kiegészítővel és tematikus tartalmakkal készültek.

Az Apple rendszeresen áll ki társadalmi mozgalmak és célok mellett, a Fekete Történelem Hónapját idén is kiemelten kezelik. Ebből nekünk az új Apple Watch kiegészítő érdekes igazán, ami a tavalyi Black Unity limitált kiadáshoz készült. A Black Unity fonott körpánt a pánafrikai zászló színeit jeleníti meg, maga a szíj pedig 16000 újrahasznosított fonalból és szilikonszálból készült precíziós fonógéppel. A zárszerkezetre lézergravírozott Black Unity felirat került. A szíj itthon is megvásárolható a 41 és 45 milliméteres Apple Watch-okhoz kilenc méretben, 37.990 forintos áron.


[+]

A szíj mellett új számlapok is elérhetők, az Apple Musicban kampányszinten jelennek meg vonatkozó tartalmak, az Apple Music Browse, Genre és Radio oldalak zenei anyagához tartozó videókat az Apple Music TV-n lehet megtekinteni, számos podcast adás lesz elérhető fekete előadók és tartalomkészítők közreműködésével, az Apple Fitness+ pedig új edzésprogramokat kínál fekete előadók számaiból összeállított lejátszási listákkal. "Az App Store olyan alkalmazásokat helyez előtérbe, amelyek lehetővé teszik a fekete egészségét és jólétét az élet minden területén, az anyagiaktól a fizikai és mentális jólétig. Az Apple globális szerkesztői csapata inspiráló történeteket mutat be az alkalmazásokról, a fejlesztőkről és a befolyásos hangokról, amelyek biztonságos környezetet teremtenek a fekete közösségek számára."

A Time to Walk új epizódjában Ayọ Tometi aktivista, a Black Lives Matter mozgalom egyik alapítója szerepel.
A Time to Walk új epizódjában Ayọ Tometi aktivista, a Black Lives Matter mozgalom egyik alapítója szerepel.

Igyekeztünk lényegre törően összefoglalni az Apple erőfeszítésit, az idézet pedig rávilágíthat arra, hogy errefelé és talán kívülállóként valószínűleg kevésbé tudjuk adekvátan értékelni a kezdeményezést. Egyébként érdekes végigolvasni a Newsroom anyagát, ami a társadalmi, történelmi és kulturális percepciók és hagyományok eltérősége miatt néhol akár nehezen értelmezhetőnek tűnhet. De az Apple nyilván az érintettek bevonásával, együttműködésével és jóváhagyásával folytatja a nemzetközi kampányt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés