Szúnyogriasztós telefon az LG-től

Az LG az India Mobile Congress 2017 keretein belül Újdelhiben mutatta be igencsak belépő szintű készülékét, amely a specifikus piaci pozicionálás és a ránézésre kényelmetlennek tűnő hardver ellenére is említésre méltó. Az LG K7i tipikusan az indiai piacra szabott, alapszintű hardveres képességekkel, mindamellett ujjlenyomat-olvasóval is bíró, alsó kategóriás eszköz, csak instant jár hozzá egy speciális hátlap, ami a speciális éghajlati viszonyokon jellemző fauna esetén jöhet jól. Meg nagyjából bárhol, ahol vannak szúnyogok.

LG Mosquito Package
LG Mosquito Package [+]

Az 5 hüvelykes, FWVGA kijelzővel szerelt készülék valamiféle maximum 1,1 GHz-es lapkát kapott 2 GB rendszermemóriával és 16 GB belső tárhellyel, viszont van hozzá modul, na jó, egy fél tok, amibe ultrahang alapú rovarriasztó került, úgynevezett Mosquito Away technológia. A kiegészítő az emberi hallástartomány felett, 30 kHz-en aktív, eltántorítva ezzel a vérszívókat attól, hogy célpontként megközelítsenek. Azon kívül, hogy rovarriasztónak is használható, fotózni is lehet vele, a hátlapon egy 8 megapixeles modul áll rendelkezésre LED villanóval, elől pedig egy 5 megapixeles szelfikamera.


[+]

Azzal kapcsolatban nem áll rendelkezésre információ, hogy az ultrahangos egységet mi látja el energiával, a telefonba viszont 2500 mAh-s telep került. Valószínűleg a hardveres korlátok miatt Android 6.0-val húzott készülék nagyjából 100 eurónak megfelelő rúpiáért szerezhető be, ami körülbelül nettó 31 ezer forint és jár hozzá úgynevezett Mosquito Away állvány, vagy asztali tartó valami is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Hirdetés