Szoftverfrissítés érkezett a G3-ra

A G3 az LG idei zászlóshajója, az egyik első olyan okostelefon, melyben már egy QHD (1440 x 2560 pixel) felbontású kijelző teljesít szolgálatot. A Snapdragon 801 SoC alapvetően elég lenne a megjelenítő meghajtásához, ám a funkciókban rendkívül gazdag LG Ui nem minden esetben eredményezett akadásmentes rendszersebességet. A dél-koreai gyártó viszont most kiadott egy 174 megabájtos frissítést, mely pont erre próbál megoldást találni.

Ugyan hivatalos changelogot nem tett közzé az LG a javítócsomaggal kapcsolatban, a felhasználói visszajelzések alapján nőtt az üzemidő, valamint a megdöccenések is ritkábban fordulnak már elő. A szoftver továbbra is az Android 4.4.2 KitKat operációs rendszerre épül, Indiában, Thaiföldön és Európa egyes országaiban érhető el egyelőre. A frissítés előtt mindenképpen érdemes biztonsági másolatot készíteni a legfontosabb adatokról, képekről, bár elvileg semmilyen galibának nem szabadna lennie a frissítést követően.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG G3 S - mini-helyett-S

    Megérkezett a G3 kistestvére, amely a QHD-s sorozatindító számos jó tulajdonságát megtartotta, viszont több erénye az árképzés áldozatává esett.

  • LG L80 - megy a levesbe?

    Az LG középkategóriása a WVGA-s L70 és qHD-s L90 között, 5 hüvelykes megjelenítővel próbál szerencsét, meglehetősen fura árcédulával, nem véletlen, hogy hivatalosan nem forgalmazzák itthon.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

  • LG L90 - ellentétek a családban

    Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.

Hirdetés