Szinte már biztos a One M10 név

Lassan de biztosan eljutunk a HTC következő zászlóshajójának megjelenéséig, a készülékről eddig csak apránként jelentek meg képek, információk. Egyelőre még nem hivatalosan, de szinte már megerősítést nyert a One M10 megnevezés, hiszen a tajvani gyártó egyik támogatási oldalának legördülő listájában már megtalálható a még bemutatásra váró modell.


[+]

Nemcsak ez az egy érdekesség látott napvilágot, hanem egy fotó is, amit az eszköz hátlapi kamerájával rögzítettek. Ugyan a meglehetősen koszos billentyűzet nem rejteget túl sok izgalmat, jól látható, hogy meglehetősen részletgazdag lett az alkotás.


[+]

A fókusz mondjuk nem lett a legjobb, hiszen a hírek szerint f/1.9 rekesztértékű fényképezőt meglehetősen közel tartották a tárgyhoz, mindenesetre látszik, hogy a One M9 f/2.2 apertúrájához képest előrelépés, plusz állítólag nagyobb lett a látószög is. Az f/1.9 persze nem korszakalkotó, ennél többet tud az LG G5 (f/1.8) és a Samsung Galaxy S7 (f/1.7) szenzora is. Mivel a fotó 16:9-es képaránnyal és 2250 x 4000 pixelben készült, kiszámítható, hogy 4:3-ban 3000 x 4000 képpontra számíthatunk, vagyis tényleg 12 megapixeles egység lehet a hátlapon. A leleplezés április 11-én várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

Hirdetés