2018. január 17., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

„Mini" Gionee hatalmas akkumulátorral

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A Marathon M5 mini legfőbb vonzereje abban rejlik, hogy a manapság már kompaktnak számító méret ellenére hatalmas akkumulátort kapott.

A Gionee a múlt hónapban mutatta be a Marathon M5 készüléket, aminek most született egy kistestvére, méghozzá M5 mini névre keresztelve. A mobil belsejében a MediaTek MT6580 SoC lakozik, a processzorban négy darab 1,3 GHz-re skálázott Cortex-A7 mag dolgozik, vagyis azért nem egy erőgép a masina, bár minden bizonnyal az 5 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású IPS kijelző meghajtása nem lesz különösebben nehéz a hardver számára.


[+]

Sokat segíthet majd a 2GB RAM, illetve az is jó hír, hogy adattárolóból 16 GB jutott, amit microSD-vel tovább lehet bővíteni. A Gionee újdonságának igazi szexepilje a 4000 mAh kapacitású akkumulátor, de nem lehet elmenni szó nélkül a 5/8 megapixeles elő- és hátlapi kamera mellett sem. A 143,5 x 71 x 9,6 milliméteres, Android 5.1 operácós rendszert futtató készülék (ami csak 3G-re képes) bejelentésekor a nigériai marketingvezető azt mondta, hogy "a Gionee továbbra is az innovációra, a takarékosságra és az elérhetőségre törekszik." Az árról egyelőre nem esett szó, az európai értékesítés pedig eléggé kétségesnek tűnik.

Gyártók, szolgáltatók

H​ir​d​et​és

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.