Szerdán ismét Telenor Okostelefon Akadémia a keresés jegyében

Az internetes keresés elbutítja az emberiséget? Mit ér majd a lexikális tudás a jövőben? Efféle kérdések köré épül majd fel a Telenor Okostelefon Akadémia legújabb állomása, melynek ezúttal is a VAM Deisgn Center ad majd otthont 2013. november 27-én, azaz e hét szerdán.

A keresés témája köré épülő állomáson több színvonalas eladást is meghallgathatnak majd a látogatók:

  • Jóföldi Endre, a Precognox ügyvezetője, a kereses.blog.hu szerzője az okostelefonok révén kiemelkedő jelentőséget kapó kontextus alapú keresést mutatja be – „miért kaphatunk más találatot a hamburger szóra mobilon és asztali gépen?”
  • Pintér Róbert, az eNet mobil kutatások vezetője az okostelefonok kínálta lehetőségek és a piackutatás összefüggését taglalja.
  • Dencs Gábor a Firefox OS innovatív kereső funkcióját, az adaptív app-keresést mutatja be.
  • Dojcsák Dániel, a HWSW újságírója a Google keresőmotorjának fejlődéstörténetéről beszél, érintve a kép- és hangalapú keresést és a közösségi funkciók hatását a keresésre.
  • Berényi Konrád, az onlinemarketing.blog.hu szerzője újszerű módszereket mutat be, hogy legfőbb digitális társunk, az okostelefon milyen megoldásokat kínál a társkeresés terén.
  • Németh Barbara, az UNICEF munkatársa a HelpAPP nevű okostelefon alkalmazást mutatja be, amellyel az erőszak és a bántalmazás áldozataivá vált gyermekeknek nem kell többé kutatniuk a megoldás után, hiszen az ott lapulhat a zsebükben.
  • Karáth Balázs, az általunk nemrég bemutatott FindDroid fejlesztője bemutatja, hogyan kereshetjük meg elveszett okostelefonunkat.
  • Várnagy Priszcilla, a Be-novative alapítója „Hogyan keres egy startup” előadásában megosztja, mit tehet egy startup, ha megvan a jó ötlet és már csak a befektető hiányzik.

Az előadások mellett természetesen ezúttal is kint lesznek a gyártók is, az Alcatel, ASUS, Huawei, LG, Nokia, Microsoft, Samsung és ZTE standján a készülékújdonságok kipróbálása mellett lehetőség lesz a cégek hazai munkatársaival való beszélgetésre is.

A rendezvény ingyenesen látogatható, de regisztrációhoz kötött, részletek az esemény Facebook oldalán találhatók, mely ide kattintva érhető el. Mi biztos, hogy ott leszünk!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés