Hirdetés

LG blog: Az LG és az Okostelefon Akadémia

Ma délután nyitja kapuit a harmadik Okostelefon Akadémia, melyen ezúttal a mobiljátékoké lesz a főszerep. Mint azt az előző alkalmak során megszokhattuk, számos gyártó is részt vesz a rendezvényen, többek között az LG is saját standdal készül. A dél-koreai gyártó ráadásul Gameloft játékokkal a fedélzetén érkezik, a kiállított készülékeken az Asphalt széria legújabb részeivel  (a remek látványvilággal rendelkező Asphalt 7 és Asphalt 8: Airborne kettős) és a Modern Combat 4-gyel lehet múlatni az időt.

Az LG nyereményekkel is készül a játékos kedvű látogatók számára: a résztvevők között óránként egy-egy ajándékcsomag kerül kisorsolásra, a nap végén pedig egy Optimus L7 II is gazdára talál. Mindezért pedig nem is kell mást tenni, mint játszani néhány kört az említett játékokkal. A játékok mellett természetesen a készülékeken is nagy hangsúly lesz, az L széria legújabb tagjai mellett az Optimus G Pro és az igen friss G2 és G Pad duó is kipróbálható lesz, így mindenképpen érdemes lesz körbenézni az LG standján.


az alig pár hetes G2 is tiszteletét teszi majd

A rendezvény ma délután este hat órakor kezdődik, a helyszín ezúttal a budapesti VAM design center, mely a Király utca 26. szám alatt található. Már csak néhány óra és találkozunk!

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Hirdetés