Szeptemberben jön a Desire 10 Pro és a 10 Lifestyle?

A közép- és felsőközép kategóriás Desire vonal generációváltására készül a legendás mobiljairól ismert HTC. A Desire 10 név korábban már elhangzott, a Venture Beat pedig úgy tudja, hogy ez két készüléket is takar. A Desire 10 Próról csak képek, míg a 10 Lifestyle-ról csak alapvető specifikációk szivárogtak ki.

A HTC Desire 10 Lifestyle-ról csak alapinformációk, a 10 Próról (fent) csak képek szivárogtak ki
A HTC Desire 10 Lifestyle-ról csak alapinformációk, a 10 Próról (fent) csak képek szivárogtak ki [+]

Az utóbbi Android 6.0-n alapuló Sense UI-t jeleníthet meg 5,5 hüvelykes, 720p felbontású kijelzőjén. Kiszereléstől függően 2/16, illetve 3/32 gigabájtos RAM/tárhely kombináció kerülhet a házába. A mobil előlapján 5, a hátlapján 13 megapixeles kamerával lehet fotózni, illetve Full HD-ban videózni. A Desire 10 Lifestyle vonzereje a BoomSound Hi-Fi Edition sztereó hangszórópár és a 24 bites audiotámogatás lehet.

A HTC Desire 10 Pro fehérben is mutatósnak ígérkezik
A HTC Desire 10 Pro fehérben is mutatósnak ígérkezik [+]

A phablet a megszokottnál jobbfajta mikrofonos fülessel kerület a boltok polcaira, valamikor szeptember vége felé, az ismeretlen specifikációjú Desire 10 Pro társaságában. Evan Blass az utóbbiról közölte a fenti két renderképet. amelyek alapján fémházas kivitelre, méretes kamerarendszerre, dupla ledes villanóra, lézeres autofókuszra és hátlapi ujjlenyomat-olvasóra lehet számítani. A HTC 10-hez hasonlóan itt is hiányozhat a sztereó BoomSound hangszórópár az előlapról.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • A HTC 10 után jöhet a Desire 10

    Ne tessék összetéveszteni a HTC Desire X-szel, ahol az X nem a római számot jelölte.

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés